Handbal / Juniorii IV de la CSSM Bacău – vicecampioni naționali

CSSM Bacau juniori IV, vicecampioana nationala

Tinerii handbaliști de la CS Știința Municipal Bacău au obținut o nouă performanță, de data aceasta la juniori IV. După 3 victorii în grupa A a turneului final de la Sfântu Gheorghe, băcăuanii au obținut alte 2 succese în grupa principală: 24-21 cu CSM București și 28-19 cu CSU Suceava. În semifinale, echipa pregătită de Valeriu Rugină și Gabriel Armanu a trecut de CSS Medgidia cu 34-25. În finala disputată duminică, CSSM Bacău a jucat din nou cu CSM București și a pierdut la limită, 25-26. Băcăuanii au luat și două premii individuale – Darius Bran a fost declarat cel mai bun  jucător al turneului, iar Robert Cojocaru cel mai bun inter stânga.

Lotul CSSM Bacău: Marian Enculescu, Florin Ignat, Alin Andrei, Darius Bran, Robert Cojocaru, Răzvan Frânghiu, Vlad Bălan, Robert Compot, George Dinu, Ștefan Armanu, Dănuț Bucă, Darius Feldeș.

Mă bucur mult pentru micuții noștri premianți. Au participat la acest turneu cu gândul la medalia de aur și își doreau foarte mult să repete istoria colegilor lor mai mari. Au fost foarte aproape și doar un gol înscris în ultimele secunde i-a îndepărtat de acest vis. Recunosc că am visat și eu, dar în finală adversarii au fost mai buni. Îi felicit pe copii, felicit și organizatorii, le mulțumesc sponsorilor și părinților și sper ca toți sportivii medaliați în acest sezon să devină echipa de seniori pe care ne-o dorim. Nu în ultimul rând, vreau să-l felicit pe colegul meu Vali Rugină, el fiind cel care a lucrat cel mai mult cu acești copii. Gabriel Armanu

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.