Handbal / CSSM Bacău cucerește titlul și la juniori II !

CSSM Bacau, campioana nationala juniori IIBacăul a cucerit duminică cel de-al doilea titlu național la handbal juniori. În finala disputată la Sighișoara, juniorii II de la CS Știința Municipal Bacău, pregătiți de Gabriel Armanu, au învins Potaissa Turda cu 28-24 (11-10) și au devenit campionii României. În plus, Andrei Buzle a fost desemnat cel mai  bun jucător al turneului, Eugen Crăciunescu a primit titlul de cel mai bun portar, iar Andrei Iștoc a fost ales în echipa turneului, pe postul de extremă dreapta.

Băcăuanii s-au aflat în permanență la conducere în prima repriză și doar câteva neatenții din final au făcut ca ei să intre la cabine doar cu un gol avans. Turdenii au egalat la 15, iar la 16-16, în minutul 34, au ratat un contraatac, după care băieții noștri au marcat de 3 ori consecutiv. În final, elevii lui Gabi Armanu au fost mai lucizi, s-au desprins la 27-20 cu 5 minute înainte de final și au obținut o victorie absolut meritată.

Lotul echipei campioane: Eugen Crăciunescu, Alexandru Păcuraru, Andrei Cozma (portari), Andrei Buzle, Andrei Drăgan, Robert Cojocaru, Răzvan Pușcuță, Eduard Iordachi, Alexandru Tărcuță, Ștefan Gherasim (linia de 9 metri), Dragoș Dragomir, Andrei Totoi (pivoți), Andrei Iștoc, Ionuț Vamanu, Alexandru Derlă, Alex Brezan (extreme). Antrenor: Gabriel Armanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.