Băcăuanii sunt în finală / CSS Odorhei – CSSM Bacău 33-35 (14-15)

CSSM Bacau - LPS Suceava 2

CS Știința Municipal Bacău s-a calificat sâmbătă în finala campionatului național rezervat handbaliștilor juniori I, după un meci foarte echilibrat cu CSS Odorhei. Băcăuanii au avut o primă repriză presărată cu multe greșeli individuale și numeroase ratări în situație de 1 la 1 cu portarul advers. De altfel, după ce au condus cu 1-0, ei au alergat vreo 20 de minute după egalare, în fața unei echipe rapide, dar cam dure. Profitând și de 3 superiorități numerice, CSSM Bacău a preluat conducerea, a avut și 3 goluri avans, dar a intrat la cabine cu avantaj minim.

CSS Odorhei a reveit la conducere (19-18) în minutul 37 și s-a desprins la 21-19 două minute mai târziu. În minutul 41, Bacăul a revenit (22-21) și s-a desprins la 3 goluri (28-25) în minutul 49. După 31-28 în minutul 53, Odorheiul a egalat la 32 în minutul 56,  dar băcăuanii au marcat de 3 ori la rând după ce adversarii rămăseseră și în dublă inferioritate. CS Știința Municipal Bacău a obținut o victorie meritată și va juca duminică finala cu CSM București.

Vlăduț Rusu, Eugen Crăciunescu – Dragoș Hanțaru (20 goluri), Răzvan Drăgan (5), Andrei Drăgan (4), Andrei Iștoc (2), Ionuț Broască (2), Andrei Buzle (1), Maxim Oancea (1), Bogdan Dima, Răzvan Pușcuță, Ionuț Atănăsoaei, Alexandru Ionescu, Laurențiu Suciu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.