Volei / Universitatea ”Vasile Alecsandri” Bacău a cucerit titlul național universitar și la masculin

Premiere Universitare Volei Masculin 2016 1Studenții Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău au cucerit duminică titlul de campioni naționali universitari, după finala câștigată cu Universitatea Tehnică din Cluj. Meciul pentru titlu a fost aproape o formalitate, în condițiile în care ardelenii au fost privați de absența a doi jucători importanți, chemați acasă pentru un meci caritabil. Asta nu știrbește, însă, cu nimic meritele noilor campioni (pregătiți de Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu), care vor reprezenta România la Jocurile Europene Universitare de la Zagreb, din luna iulie. De altfel, țara noastră va fi reprezentată de echipele instituției de învățământ băcăuane atât la masculin, cât și la feminin.

Revenind la competiția încheiată duminică, bronzul a revenit Universității ”Politehnica” din București, care a trecut de o foarte nervoasă și pe alocuri grobiană echipă a Universității ”Transilvania” Brașov. Meciul pentru locul 5 a fost câștigat de Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava în fața Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” Iași, viitorii economiști de la ASE clasându-se ultimii, dar prezența lor la festivitatea de premiere a fost remarcabilă.

Excelentă organizarea Federației Sportului Școlar și Universitar, reprezentată de Dan Radulian, cu sprijinul Universității ”Vasile Alecsandri”și a tuturor celor care au dus la bun sfârșit competiția.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.