Qwan Ki Do / Medalii băcăuane la ”naționalele” de la Constanța

Qwan Qi Do - Phi Hau BacauÎn perioada 16-17 aprilie, la Constanța s-a desfășurat Campionatul Național de Qwan Ki Do juniori și seniori. Lotul Clubului Sportiv Phi Hau Bacău, condus de Hoan Su Alin Lungu și Hoan Su Mihai Lungu,  a obținut

2 medalii de aur și 2 de argint. Astfel, la categoria 13-15 ani grade albastre, proba song dau, Bianca Bucătaru, Alexandra Botez și Bianca Rotaru au obținut locul 1 și titlul de campioane naționale. Tot pe prima treaptă a podiumului s-au clasat și Cristina Ojog, Eliza Florea Eliza și Diana Bontaș, la categoria 16-17 ani grade albastre, proba song dau.

Andreea Butnărescu a devenit dublă vicecampioană națională, la categoria 18- 39 ani grade albastre, la probele de thao quyen si song dau.

 La proba song dau a fost foarte aproape de podium și echipa de băieți, formată din Ștefan Manolache, Cosmin Andronic și Denis Sarbusca, care a obținut locul 4 la categoria 13-15 ani grade albastre.
Instructorul Hoan Su Alin Lungu: „Sunt foarte mulțumit de prestația elevilor mei, în special la categoria de luptă, unde s-au depășit pe ei înșiși, chiar dacă nu toți au urcat pe podium. Îi felicit pentru ceea ce au realizat.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.