Cristian Popovici: ”Nu suntem înnebuniți să promovăm, dar suntem înnebuniți să câștigăm fiecare joc”

Cristian PopoviciLa capătul partidei care a urcat-o pe Sport Club Bacău pe locul 4, antrenorul principal al formației băcăuane a spus: ”Era un meci important pentru noi, prin prisma faptului că am lăsat o impresie destul de bună la partida cu Rapid.

O victorie era importantă pentru încrederea băieților și pentru a întări evoluția bună din etapa trecută. E-adevărat că, dacă adversarii ar fi făcut 2-0, ne-ar fi fost mult mai greu, dar aveam forța să surmontăm, dovadă numărul foarte mare de ocazii pe care le-am avut în repriza secundă. Chiar dacă nu avem gânduri de promovare, din cauza situației în care ne aflăm, noi vom juca toate partidele la victorie. La sfârșitul săptămânii viitoare, vom vedea exact ce ne putem propune, după meciul de acasă cu Clinceniul și cel din deplasare, de la Călărași. Suntem bucuroși că am urcat pe locul 4, că am luat 6 puncte din două etape.”

Referitor la perspectiva de a intra în cărțile promovării, Cristi Popovici a precizat: ”Următoarele două meciuri vor fi foarte importante, dar eu cred că Rapidul nu mai poate fi ajunsă. Nu vreau să pun o presiune deosebită pe vestiar, să spun că ne propunem promovarea. După ce am început play-off-ul cu o diferență de 10 puncte de primul loc, nu vreau acum să ne apucăm de visat. Luăm fiecare meci în parte, iată că am făcut 6 puncte, dacă batem acasă pe Clinceni și apoi câștigăm și la Călărași se vor da multe lucruri peste cap în seria noastră. Nu suntem înnebuniți să promovăm, dar suntem înnebuniți să câștigăm fiecare joc.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.