Alin Pânzaru: ”Mi se pare anormală delegarea unei brigăzi din Galați, cu care am avut probleme în trecutul apropiat”

Alin PanzaruAntrenorul principal al Daciei Unirea Brăila a explicat înfrângerea echipei sale de la Bacău, atât prin atitudinea din săptămâna premergătoare jocului, cât și ca efect al prestației arbitrilor. Alin Pânzaru: ”Rezultatul arată nivelul la care am fost astăzi din punct de vedere fizic. Noi am venit după o săptămână euforică, în care am fost preocupați mai mult să sărbătorim victoria cu Farul decât să ne pregătim pentru meciul cu Bacăul. N-aș vrea să caut scuze, dar mi se pare anormală delegarea unei brigăzi de arbitri din Galați, cu care am avut probleme în trecutul apropiat. Aștept să văd fazele litigioase, dar cred că diferența s-a făcut în momente decise de brigada de arbitri. Mă refer la diferența numerică. În ce privește diferența valorică, am întâlnit o echipă foarte bună, omogenă, care nu întâmplător a câștigat pe terenul Rapidului. Nu vreau, sub nicio formă, să le diminuez meritele, a fost un rezultat meritat, însă, în condiții de egalitate numerică,  cu siguranță că scorul ar fi fost altul.”

În continuare, tehnicianul brăilean a precizat: ”Așa cum am mai spus, cu siguranță că am început să deranjăm și suntem forțați, prin diferite mijloace, să rămânem în urmă. Noi suntem, însă puternici, mergem mai departe și-i vom chinui până la ultimul meci din acest campionat pe cei care cred că le va fi ușor, cât vom putea sau cât vom fi lăsați. Până la final, se pot întâmpla multe, în condițiile în care valorile sunt foarte apropiate.”

În privința șanselor ca echipa băcăuană să intre în cărți pentru promovare, Alin Pânzaru a spus: ”Bineînțeles că are șanse, diferența de puncte nu este atât de mare. Echipa băcăuană se exprimă bine, iar acest lucru nu e întâmplător. Este o formație tânără, cu potențial, care are nucleul păstrat de 2-3 sezoane, iar în ultimii ani s-au clasat mereu în primele 6, iar asta spune multe, bravo lor !”

Invitat să caracterizeze jocul defensivei echipei sale, antrenorul Brăilei a declarat: ”Aștept să revăd fazele pe video. Am fost în prea multe rânduri surprinși pe ieșirea fundașilor centrali, fundașii laterali neasigurând dublajul în spatele lor, aici am avut probleme. La prima vedere, la cald, aș spune că au fost multe faze la limită, iar prima mea senzație e că arbitrii nu au avut dreptate, dar e posibil să nu fie așa. Eu sunt subiectiv, normal.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.