Știința și Steaua au făcut din nou spectacol în Sala Sporturilor din Bacău

Stiinta Bacau - Steaua Bucuresti 5Meciul-vedetă al turneului de play-off disputat în Sala Sporturilor din Bacău a confirmat așteptările. Deși calificate la turneul de baraj pentru promovarea în primul eșalon, Știința Bacău și Steaua București au oferit o încleștare spectaculoasă, voleibaliștii celor două formații evoluând fără menajamente. Steaua a câștigat primul set în prelungiri, profitând de erorile la preluare ale băcăuanilor. ”Studenții” au revenit și au câștigat următoarele două seturi la 18, pentru ca setul 4 să se decidă din nou în prelungiri. De la 18-10, băcăuanii s-au văzut egalați la 24, dar au fructificat a patra minge de meci, în uralele unui public care a gustat din plin o partidă foarte bună. Rezultat final, Știința – Steaua 3:1 (-24, 18, 18, 25), iar cele două echipe merg împreună la turneul de baraj, care va avea loc în perioada 8-10 mai. Și o mică observație: este de așteptat ca, la 40 de ani, Mario Drăghici să fie cel care aduce calm și liniște în echipa băcăuană, nu invers, așa cum s-a întâmplat duminică. Lotul Științei Bacău: Răzvan Purice (cpt.), Ciprian Vițelaru, Mario Drăghici, Roberto Lazăr, Eduard Ocunschi, Andrei Achimescu, Andrei Ursache, Andrei Sărăcuțu, Victor Tîrcavu, Ștefan Cazacu, Cosmin Matei, Ionuț Todoruț. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu. Să sperăm că această echipă va obține finanțarea care să-i permită evoluția pe prima scenă, fiindcă merită: face spectacol și are public.

Duminică dimineață, în deschidere, Rapid București a învins pe CSM Suceava cu 3:0 (22,23,18), la capătul unui meci în care sucevenii s-au dat în spectacol. Astfel, Giurcă a părăsit incinta de joc în timpul meciului după un conflict cu propriul antrenor, Gontariu a rupt un băț de schimbare, iar Sasu a văzut cartonașul roșu pentru proteste repetate. E adevărat că au fost unele greșeli de arbitraj, dar de aici până la manifestările de mahala e cale lungă.

4 comentarii la „Știința și Steaua au făcut din nou spectacol în Sala Sporturilor din Bacău”

  1. Domnule Marius Draghici, dumneata ai gresit sala! Nu e o sala de circ sau a unui teatru de comedie! Dumneata faci mai mult circ decat sa ajuti echipa, sa o ,,tragi” dupa tine in momentele grele. Si mai lasa aerele de vedeta frustrata la time-outuri si stai langa echipa ca poate le mai dai cate un sfat bun, ca la experienta dumitale…! Sau ai experienta doar de circar???

Lasă un răspuns