Drugă înscrie în prelungiri, iar Sport Club Bacău dă lovitura în Giulești

SC Bacau - Rapid Bucuresti 13Oricât ar părea de ciudat, meciul făcut de echipa lui Cristi Popovici acum două săptămâni în Giulești, în sezonul regulat, prevestea surpriza din play-off, chiar dacă la sfârșitul lui martie Rapidul bătea cu 5-1. Băcăuanii au jucat din nou curajos și au obținut un penalty în minutul 27, când Giurgiu a fost doborât în careul gazdelor de o intrare imprudentă a lui Ganea. Vraciu a transformat cu fentă și oaspeții au intrat la cabine în avantaj.

Rapidul a egalat în minutul 72, la o nesincronizare a fundașilor centrali adverși, Rafa Jorda a rămas singur cu Miron și a lobat în plasă de la 14 metri. Giuleștenii au rămas în 10 în minutul 79, după ce Kusnir a avut o intrare criminală la Grumezescu, iar arbitrul Robert Dumitru a luat decizia corectă, în pofida protestelor ușor ridicole ale băncii tehnice rapidiste. Cristi Popovici l-a trimis în teren pe Drugă în minutul 89, iar mijlocașul băcăuan a înscris golul victoriei în minutul 3 al prelungirilor, finalizând cu un șut pe sub Drăghia un contraatac tăios.

”Victoria nu e deloc surprinzătoare, fiindcă azi am fost echipa mai bună și am câștigat pe merit. E o victorie care trebuie să le dea încredere acestor copii ai noștri, care pot mai mult”, a declarat președintele băcăuan Cristian Ciocoiu.

Rapid: Drăghia – Kusnir, Avrămia, Fran Cruz, Fota – Trandu, R. Costin, I. Popa (57 Martin) – G. Ganea (46 Tudoran), N’Koyi (46 Rafa Jorda), V. Morar. Antrenor: Dan Alexa.

SC Bacău: Miron – Mihălăchioae, Burcă, Masella (82 Belecciu), Giurgiu – Corban (54 Sahru), Adăscăliţei, Dumitriu, Gheorghiu – Vraciu, Grumezescu (89 Drugă). Antrenor: Cristian Popovici.

Sâmbătă, 16 aprilie, SC Bacău va evolua pe teren propriu, cu Dacia Unirea Brăila.

Un comentariu la „Drugă înscrie în prelungiri, iar Sport Club Bacău dă lovitura în Giulești”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.