Hvala, Zoran Terzić ! / Știința Bacău va juca pentru medalii după un final dramatic de sezon regulat

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 1Ce final de sezon în prima liga feminină de volei ! Știința Bacău și Dinamo București s-au duelat de la distanță pentru ultimul loc care ducea în play-off-ul de 4. Iar după primul set, Dinamo părea să câștige lupta. Bucureștencele au luat primul set în fața celor de la CSM Târgoviște cu 26-24, în timp ce ”studentele” pierdeau la Iași parțialul inaugural cu 16-25. Din fericire, situația s-a inversat în următoarele trei seturi, atunci când echipa lui Zoran Terzić n-a lăsat loc de interpretări și a închis gura cârcotașilor care prevedeau un 3-2 prietenesc pentru gruparea dâmbovițeană. În ce ne privește, îi mulțumim tehnicianul sârb pentru felul în care echipa sa și-a apărat șansele. ”Victoria celor de la Târgoviște era previzibilă, fiind o echipă valoroasă, iar cei de acolo și-au respectat blazonul”, ne-a declarat Florin Grapă.

Revenind la meciul de la Iași, trebuie notat că antrenorul Științei a schimbat-o încă din primul set pe Baciu cu Radu, iar Irina a făcut din nou un joc bun, după cel cu Dinamo. De asemenea, din setul al doilea, Zarkova i-a luat locul Tatianei Lupu. Penicilina Iași – Știința Bacău 1:3 (16, -18, -16, -19), băcăuancele evoluând în formula: Moisa 8p, Lupu 5(Zarkova 4), Gavrilescu 14, Rogojinaru 7, Cazacu 15, Baciu (Radu 19), Albu – libero. ”De acum, trebuie să ne mobilizăm și să nu ne mulțumim doar cu calificarea în primele 4. Din acest moment, noi chiar nu mai avem nimic de pierdut”, a spus profesorul Florin Grapă.

Sâmbătă și duminică, Știința Bacău va disputa primele două jocuri din play-off, pe terenul campioanei Volei Alba Blaj.

Un comentariu la „Hvala, Zoran Terzić ! / Știința Bacău va juca pentru medalii după un final dramatic de sezon regulat”

  1. Stiu pe cineva din capitala care nu s-a saturat sa piarda in fata Stiintei. Si o face an de an. Ca e la distanta sau in intalnire directa, el pierde mereu razboaiele cu Stiinta. E mai mic pitic el de felul lui si se face peste tot de ras. Hai Stiinta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.