Pe aripile publicului / Știința Bacău – Dinamo București 3:1 (20, -17, 19, 23)

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 1Voleibalistele de la Știința Bacău au câștigat în patru seturi derby-ul cu Dinamo și rămân în cărți pentru calificarea în play-off, ocupanta locului 4 urmând să se decidă în ultima etapă a sezonului regulat. În fața unui public mai numeros și mai fierbinte ca altădată, băcăuancele au început bine partida, câștigând primul set la 20, după ce au condus cu 8-6, 16-9 și 21-15. ”Studentele” au avut o inexplicabilă cădere în actul secund, în care nu au făcut niciun punct cu serviciul sau blocajul, comițând 10 erori neforțate.

Florin Grapă a început seturile al treilea și al patrulea cu Radu universal, decizie ce avea să se dovedească inspirată, Irina reușind cea mai bună evoluție din acest sezon. Cu 16 puncte pe atac, 3 din serviciu, 2 blocaje și 4 greșeli ale adversarelor, Știința a câștigat relativ lejer cel de-al treilea set. Setul al patrulea a fost condus de gazde de la început până spre final, care a fost unul pe muchie de cuțit. Dinamovistele au revenit de la 17-21, egalând la 22 și la 23, însă Cristina Cazacu a valorificat prima minge de meci cu un atac sănătos, care a pus mingea jos și le-a apropiat pe ”studente” la 3 puncte de echipa bucureșteană.

Știința: Sabina Moisa (7 puncte), Tatiana Lupu (10), Claudia Gavrilescu (11), Cristina Cazacu (13), Denisa Rogojinaru (15), Ioana Baciu (4), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Irina Radu (15), Lorena Ciocian, Crina Bălțatu. Antrenor: Florin Grapă.

Dinamo: Alice Kapelovies, Alida Marcovici (16), Liana Badea (11), Mirela Corjeuțanu (15), Sânziana Motroc (10), Irina Horeică (15), Ana-Maria Ștefan – libero. Au mai jucat Daniela Mincă (1) și Alberta Chițan. Antrenor: Branko Gajic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.