Fotbal, Liga a II-a / ACS Berceni – Sport Club Bacău 1-0 (0-0)

SC Bacau - ACS Berceni 29Echipa pregătită de Cristian Popovici n-a izbutit să scoată nici măcar un punct din deplasarea de la Berceni, deși a evoluat în superioritate numerică circa 60 de minute. De vină a fost suita de ratări ale formației băcăuane, deschisă de Ignea în minutul 5 și închisă de Vraciu, în minutul 79. Gazdele au rămas în 10 oameni din minutul 35, atunci când Paulinho a fost eliminat pentru o intervenție violentă asupra lui Gheorghiu, dar a obținut toate cele 3 puncte și a înăsprit lupta pentru accederea în play-off. Unicul gol al partidei a fost înscris de Fâșie (min. 64), dintr-un penalty acordat ca urmare a unui fault comis de Ursu la Pătrașcu.

SC Bacău a evoluat în formula: Miron – Mihălăchioae, Burcă, Ursu, Giurgiu (66 Nemțanu) – Corban (73 Sahru), Adăscăliței, Dumitriu, Gheorghiu (35 Drugă) – Vraciu, Ignea. Antrenor: Cristian Popovici.

Celelalte rezultate ale etapei a 20-a: Rapid București – Dunărea Călărași 1-0, Farul Constanța – Bucovina Pojorâta 3-0, Oțelul Galați – Gloria Buzău 0-2, CS Balotești – Rapid CFR Suceava 0-0 și Ceahlăul Piatra Neamț – Dacia Unirea Brăila 1-1. Academica Clinceni a stat.

Etapa a 21-a (miercuri, 9 martie): Dacia Unirea Brăila – Rapid București, Oțelul Galați – ACS Berceni, SC Bacău – CS Balotești (stadion ”Letea”, ora 15), Rapid CFR Suceava – Farul Constanța, Bucovina Pojorâta – Ceahlăul Piatra Neamț și Gloria Buzău – Academica Clinceni. Dunărea Călărași stă.

Clasament Liga a II-a, seria I

2 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / ACS Berceni – Sport Club Bacău 1-0 (0-0)”

  1. Bacaul a pierdut practic sansa de a juca in play-off. Mai ales, datorita faptului ca Otelul joaca acum cu juniorii, iar Berceniul a luat 3 puncte mocca in deplasarea de la Otelul, urmand ca si Buzaul sa repete figura etapa urmatoare, tot la Galati. Daca si Bacaul ar fi jucat tot in deplasare la Otelul, ar fi fost sanse egale. In clasamentul adevarului, Buzaul are -1, Berceniul si Bacaul -2. Etapa urmatoare, Berceniul, in cazul victoriei la Galati, va face +1. Bacaul are si un meci in plus jucat. Doar daca „contracandidatele” se vor bate singure, Bacaul ar mai avea vreo sansa. Iar faptul ca Berceniul a inscris in 10 oameni impotriva Bacaului ne arata si mai clar sansele noastre. Dar pot fi rodati jucatorii si se poate pregati echipa pentru campionatul viitor.

  2. Mai sunt de disputat:
    Bacaul,
    acasa, cu Balotesti si Ceahlaul; in deplasare, cu Farul, Clinceni, Rapid;
    Berceni,
    acasa, cu Buzaul, Balotesti, Ceahlaul; in deplasare, cu Otelul, Farul, Rapid;
    Buzau,
    acasa, cu Clinceni, Calarasi, Braila; in deplasare, cu Berceni, Balotesti, Farul.
    Cu echipele de pe primele 5 locuri, Bacaul a obtinut 1 punct, iar cu cele de sub locul 6, a obtinut 27 puncte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.