Handbal masculin, Divizia A / CSSM Bacău – CSM II București 43-17 (21-7)

CSSM Bacau - CSM 2 Bucuresti 16Dacă nu a fost să fie în prima ligă sau în Cupa României (aici, cu interdicție de la federație) cu vicecampioana CSM București, handbaliștii Bacăului au fost nevoiți să evolueze contra echipei secunde a bucureștenilor. Mai precis, echipa de juniori I care defilează în seria C a campionatului  național și cu care e foarte probabil ca juniorii lui Gabriel Armanu să se confrunte în fazele superioare. În fața unui public surprinzător destul de numeros, ceea ce arată că băcăuanii sunt, în continuare, dornici de handbal, handbaliștii pregătiți de Bogdan Voica au făcut un meci bun, frumos, în care au umblat și la cutiuța cu finețuri, ceea ce a plăcut spectatorilor. Cu o zi înainte de majorat, juniorul Ionuț Broască a făcut un meci bun, culegând aplauze la scenă deschisă, la fel ca și golgeterul partidei, ucraineanul ”Jan” Buinenko. Până la derby-ul cu CSU Suceava, de pe 28 februarie, băcăuanii mai au de jucat la Constanța cu HC Farul și acasă, cu GSIP Moreni.

CSSM Bacău: Tamaș (7 interv.), Freiwald (4 interv.), Rusu (1 interv.) – Buinenko (11 goluri / 15 șuturi), Broască (8/10), Cotinghiu (5/5), Câmpan (5/5), Rață (4/4), Liță (3/4), Gal (2/3), Ciubotariu (2/4), Moisă (2/6), Dumitriu (1/1), Popia (0/1), Uruianu. Antrenor: Bogdan Voica.

CSMB II: Merlă (5 interv.), Stoica (1 interv.) – Bizău (4/11), Vîrvoreanu (2/4), Dumitrana (2/3), Iozu (2/3), Voicu (2/8), Becheru (1/2), Chirilă (1/3), Patrichi (1/3), Alexandru (1/3), Manole (1/2), Dragon (0/2), Dascălu (0/3), Buzuloiu. Antrenor: Cristian Gherman.

Aruncări de la 7 metri (transformate): 2 (2) – 1 (0). Minute de eliminare: 10-6.

Arbitri: Carmen Bontea și Daniel Pavel (Buzău).

Clasament Divizia A

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.