Volei feminin, Divizia A1 / Unic Piatra Neamț – Știința Bacău 0:3 (-17, -22, -15)

Unic Piatra Neamt - Stiinta BacauVoleibalistele de la Știința Bacău au bifat duminică o nouă victorie în campionat, dar au făcut-o după o evoluție care a lăsat de dorit în multe momente. În fața unei echipe cu doar 9 jucătoare pe foaia de joc, din care 3 împrumutate de la Știința, echipa băcăuană a avut mari probleme în primele două seturi, din cauza numeroaselor erori comise. De altfel, cel puțin despre setul al doilea se poate spune că a fost pierdut de Unic și nu câștigat de Știința, fiindcă, de la 22-22, gazdele au atacat de 3 ori consecutiv în aut. Meciul va rămâne însă ca reper pentru că a consemnat debutul Tsvetelinei Zarkova în tricoul grupării băcăuane, centrala bulgăroaică fiind introdusă în ultima parte a setului al treilea.

”Realitatea e că a fost un meci slab făcut de jucătoarele noastre, dar eu pun acest lucru pe oboseala lor, după drumul în Rusia. Desigur că vom vedea în următoarele două etape, de miercuri și sâmbătă, dacă zborul a fost scuza pentru acest joc. Una peste alta, e bine că am câștigat cu 3-0 și eu nu cred că acesta va fi jocul echipei noastre și în viitor”, a declarat după meci antrenorul Florin Grapă.

Unic Piatra Neamț: Ana-Maria Hambele (9 puncte), Andreea Fiterău (9), Iuliana Matache (8), Alexandra Badea (5), Alexandra Pintea (4), Sorina Buz (4), Alexandra Ciucu – libero. A mai jucat Andreea Munteanu. Antrenor: MIhaela Voivod.

Știința Bacău: Denisa Rogojinaru (12 puncte), Tatiana Lupu (9), Ioana Baciu (6), Sabina Moisa (5), Claudia Gavrilescu (5), Cristina Cazacu (4), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Tsvetelina Zarkova (2), Crina Bălțatu (1) și Irina Radu (1). Antrenor: Florin Grapă. Antrenori secunzi: Aurel cazacu și Rareș Puni.

Miercuri de la ora 14, în Sala Sporturilor din Bacău, Știința va juca împotriva formației SCMU Craiova, în etapa a XIV-a a campionatului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.