La pas / Știința Bacău – CSM Lugoj 3:0 (12, 16, 20)

Stiinta Bacau - CSM Lugoj 16După meciul bun făcut împotriva echipei Dinamo Krasnodar, deținătoarea Cupei României la volei feminin, Știința Bacău, a reușit să învingă în campionat pe CSM Lugoj în trei seturi, fără să forțeze. Primul set a fost câștigat de ”studente” la 12, formația din Lugoj făcând foarte multe

greșeli la preluare. În cel de-al doilea set, gazdele au condus cu 8-6 la primul time-out tehnic, iar din acest moment, băcăuancele s-au desprins ușor-ușor și au câștigat setul cu 25-16. Ultimul set a fost și cel mai lung, însă a fost adjudecat tot fără probleme de Știința – 25-20.

”Sunt bucuros că am pășit cu dreptul în campionat în acest an. Eu zic că fetele noastre au reușit să-și mențină tonusul după meciul de miercuri, cu Dinamo Krasnodar și sper s-o aducem și pe Rogojinaru la nivelul celorlalte jucătoare, ea mai are un pic și își va reveni”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău, Florin Grapă.

Cu această victorie, gruparea băcăuană a reușit să se apropie la 4 puncte de Dinamo București, după ce echipa bucureșteană a pierdut cu 3-0 la Blaj. Joi va avea loc returul din sferturile Cupei CEV, la Krasnodar, meci în care Știința va încerca să facă din nou o figură frumoasă. În campionat, urmează deplasarea de la Piatra Neamț, programată pentru 31 ianuarie.

Știința Bacău: Sabina Moisa (6 puncte), Ioana Baciu (15), Denisa Rogojinaru (14), Cristina Cazacu (8), Tatiana Lupu (12), Claudia Gavrilescu (7), Mihaela Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

CSM Lugoj: Luminița Trombițaș (1 punct), Krista De Geest (10), Gabriela Bălae (7), Laura Lungu (7), Ivana Radonjic (6), Ionela Canea (4), Adriana Rotaru – libero. Au mai jucat: Jasmina Petromăneanț (1), Ivana Milanovic  – libero. Antrenor: Valerijan Luka.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.