Volei feminin / Știința Bacău a transferat-o pe Tsvetelina Zarkova

Zarkova

Deținătoarea Cupei României la volei feminin a transferat joi prima jucătoare străină din această stagiune. Astfel, bulgăroaica Tsvetelina Zarkova a semnat cu Știința Bacău până la finele acestui sezon, cu opțiune de prelungire. 

În vârstă de 29 de ani, noua achiziție a grupării băcăuane evoluează pe postul de centru, este fostă componentă a naționalei Bulgariei și a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru Akademik Sofia, Levski Sofia, Rote Raben Vilsbiburg (Germania), Lokomotiv Baku (Azerbaidjan), VK Samorodok (Rusia), Tomis Constanţa, VK Prostejov (Cehia), Dinamo București și Volei Alba Blaj.

  ”Aștept ca venirea Tsvetelinei Zarkova să ne aducă, în primul rând, un plus semnificativ la blocaj, dar și pe faza de atac”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău, Florin Grapă.

Tsvetelina Zarkova va susține vineri, 22 ianuarie, primul antrenament cu noua sa echipă, pentru care ar putea debuta chiar sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17, în partida de pe teren propriu cu CSM Lugoj.

Pe de altă parte, Știința Bacău le-a împrumutat la Unic Piatra Neamț, până la finalul sezonului, pe Alexandra Badea și Andreea Fiterău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.