Antrenament pentru Dinamo / Știința Bacău – Rapid București 3:0 (10, 14, 7)

Stiinta Bacau - Rapid Bucuresti 16Știința Bacău s-a impus fără probleme în fața ultimei clasate din Divizia A1, o echipă ce câștigase doar două seturi în opt meciuri. Profesorul Florin Grapă a folosit întregul lot pe care l-a avut la dispoziție, iar tânăra Loredana Filipaș a avut o evoluție dătătoare de speranțe pentru viitor. La finalul jocului, antrenorul principal al Științei Bacău a declarat: ”A fost o victorie previzibilă, normală, dar vă spun sincer că aș fi preferat să am un meci mai greu astăzi. Vineri va trebui să jucăm pentru a câștiga la Dinamo, de aceea aș fi vrut un meci mai tare,  dar să sperăm că a fost aceasta o victorie de moral, după cele două înfrângeri consecutive. Mai am unele mici probleme la alcătuirea formației și încerc să văd dacă pot miza și pe alte jucătoare pe posturile cu probleme. În ceea ce o privește pe Filipaș, sunt mulțumit de felul în care s-a achitat de sarcini, dar ea este încă crudă. Meciul de pe terenul celor de la Dinamo, din etapa viitoare, este important și mi-aș dori să-l câștigăm, nu contează scorul, fiindcă am face un mic pas către locul 4”.

ȘTIINȚA: Tatiana Lupu (13 puncte), Denisa Rogojinaru (12), Claudia Gavrilescu (6), Cristina Cazacu (5), Sabina Moisa (5), Ioana Baciu (3), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Lorena Ciocian (4), Irina Radu (3), Loredana Filipaș (3), Alexandra Badea (1) și Crina Bălțatu (1). Antrenor: Florin Grapă.

RAPID: Alina Signeanu (7), Joang A Ran (7), Diana Ariton (3), Cătălina Bosuioc (1), Bianca Mușătoiu (1), Andreea Savastita (1), Maria Pană – libero. Au mai jucat: Gabriela Gheorghe, Elena Petrsanu și Bianca Andronache. Antrenor: Nicușor Armeanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.