Luptătorii băcăuani, protagoniști ai campionatelor naționale de tineret

SCM BACAU LUPTE U23 - 2015Duminică, la Odorheiu Secuiesc, s-au încheiat campionatele naționale de lupte pentru tineret (U23), competiție la care sportivii legitimați la SCM Bacău au obținut nu mai puțin de 5 medalii. Astfel, Alexandru Botez a cucerit titlul național la categoria 59 kg., George Șarban a devenit vicecampion național la 80 kg., în timp ce Irinel Botez (66 kg.), Claudiu Pal și Alexandru Solomon (ambii 59 kg.) au obținut medalii de bronz.

Echipă tehnică din spatele acestor rezultate este formată din antrenorii Sorin Taşcă, Ion Şarban și Cătălin Matache. De asemenea, la competiție a fost prezent și fostul luptător Mihai Botez, tatăl sportivului Irinel Botez, medaliat la toate competiţiile interne din acest an. De remarcat că școala de lupte băcăuane este şi o “afacere în familie”, Alexandru Botez fiind fiul fostului luptător Marius Botez, iar George Şarban al antrenorului Ion Şarban.

În clasamentul pe cluburi, SCM Bacău s-a clasat pe locul al doilea, după Steaua București și înaintea celor de la CSM Suceava. O recunoaștere a valorii școlii băcăuane de lupte este și nominalizarea antrenorului Cătălin Matache la lotul național de cadeți.

PODIUM LUPTE U23 CATEG 80 KG - 2015

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.