Puncte recuperate / CS Balotești – Sport Club Bacău 0-1 (0-0)

SC Bacau - ACS Berceni 13Sport Club Bacău a recuperat sâmbătă, la Balotești, punctele pierdute acasă cu trei zile în urmă tot cu o echipă ilfoveană, ACS Berceni. ”Am făcut un joc bun, pe un teren destul de greu și în fața unui adversar foarte ambițios. Dacă prima repriză a fost echilibrată, a doua ne-a aparținut, iar victoria noastră e cât se poate de meritată”, ne-a declarat directorul tehnic al echipei băcăuane, Gheorghe Poenaru. Unicul gol al partidei a fost reușit în minutul 75 de Vraciu (foto), care a fructificat cu o execuție impecabilă, de la circa 12 metri,  o pasă primită de la Adăscăliței.

Antrenorul Cristian Popovici a utilizat următoarea formulă de echipă: Miron – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă, Drugă – Antim (60 Sahru), Adăscăliței, Dumitriu (80 Țuțu), Pungă (65 Hurdubei) – Vraciu, Ignea. Victoria de la Balotești îi urcă din nou pe podium pe băcăuani, aflați pe poziția a treia, cu 16 puncte, la egalitate cu ocupanta locului 2, Dacia Brăila și cu 2 puncte în spatele liderei, Rapid București. Sâmbăta viitoare, SC Bacău va juca acasă, cu Farul Constanța.

Celelalte rezultate ale etapei a VIII-a: Academica Clinceni – Gloria Buzău 6-1, ACS Berceni – Oțelul Galați 3-2, Ceahlăul – Bucovina Pojorâta 0-0 și Rapid București – Dacia Unirea Brăila 3-1. Farul Constanța – Rapid CFR Suceava 3-0.

Clasament Liga a II-a, seria I

3 comentarii la „Puncte recuperate / CS Balotești – Sport Club Bacău 0-1 (0-0)”

  1. Daca arbitrajele erau corecte, situatia punctelor intre Rapid si Bacau era inversata: Bacau 18p, Rapid 16p. Adica, Rapidul a beneficiat etapa trecuta de 2 puncte nemeritate, anulandu-se un gol valabil Calarasiului. Bacaul a fost egalat in prima etapa, in 10 oameni, in min.90, Neagu fiind eliminat pentru al doilea galben, discutabil, pentru proteste, cu jumatate de ora inainte de final…

  2. Bacaul are:
    ACASA 2 victorii, 2 infrangeri;
    IN DEPLASARE: 3 victorii, 1 egal.
    Puteau fi 4 victorii in deplasare, fara problema amintita de arbitraj.

  3. 2 puncte cu Calarasiul, 2 puncte cu Braila ! 4 puncte furate de Rapid cu arbitrii… Arbitrii astia scapa cam usor si raman cu banii…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.