Răzvan Bernicu: ”A fost un meci peste nivelul eșalonului secund”

Razvan BernicuRep.: Ca de obicei, partidă echilibrată și disputată între Bacău și Suceava…

Răzvan Bernicu: Da, așa e, eu zic că a fost un meci clar peste nivelul eșalonului al doilea. Sunt două echipe cu jucători tineri, victoria putea fi obținută de oricare din ele, au condus și adversarii noștri în prima parte, noi în a doua. Până la urmă, pentru noi e un rezultat pozitiv și poate și cel mai echitabil.

Rep.: Ați avut dese dispute cu arbitrii, credeți că au influențat rezultatul ?

R.B.: Nu neapărat, asta e ne e meseria, vrem, nu vrem, mai menționăm câteodată unele faze de joc. Poate, la un moment dat, fiind și doi arbitri tineri, au fost depășiți un pic de miza meciului, de acest public extraordinar care știe să pună presiune.

Rep.: Văzând și ce se întâmplă acum în Liga Națională, credeți că cele două echipe ar fi avut loc acolo ?

R.B.: Nu știu. Pentru noi, e un an de reconstrucție, am luat-o de la capăt cu mulți jucători tineri, au rămas o parte și din cei de anul trecut. Într-adevăr, în Ligă joacă unele echipe care au participat la baraj, dar noi suntem aici, trebuie să muncim să ajungem acolo și vom vedea la anul ce va fi.

Rep.: Cum comentați decizia FRH cu privire la Cupa României ?

R.B.: Nu vreau să comentez, dar vă dau exemplul Franței. Acolo, cupa începe cu ligile inferioare, oricine are o șansă, astfel încât și o echipă de liga a patra poate să ajungă să joace cu o echipă din prima ligă. În primul rând, atragi lumea la sală, iar pentru promovarea handbalului ar fi mai bine să băgăm pe toată lumea în Cupa României, dacă tot vrem să le dăm o șansă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.