Handbal, juniori / Fetele au început campionatul, băieții debutează în week-end-ul următor

CSS Bacau - CSM Bucuresti 4De mult nu a mai avut Bacăul echipe înscrise în campionatele de handbal juniori la toate categoriile de vârstă, atât la băieți, cât și la fete. În acest sezon, Federația Română de handbal a decis ca și juniorii II și III să joace în sistem campionat, ceea ce e, fără îndoială, o decizie bună, evitându-se pauzele competiționale foarte lungi aferente sistemului cu turnee de sală.

Junioarele I au intrat primele în focul campionatului, disputând prima etapă joia trecută, iar duminică cea de-a doua rundă. În seria A, ACS Tescani s-a instalat în fruntea clasamentului, după ce a câștigat în prima etapă la LPS Vaslui cu 28-20, iar în etapa a doua a remizat pe teren propriu (la Piatra Neamț) cu LPS Roman, scor 29-29. Tot la junioare I, CSS Bacău a fost repartizată în seria B, obținând o victorie la Buzău (26-19), după care a pierdut ”acasă”, la Tecuci (CSS Bacău are terenul suspendat 5 etape), cu CSM Ploiești, 13-34.

Junioarele II de la CSS Bacău, repartizate în seria A, au început campionatul cu o înfrângere, 26-37 la LPS Botoșani. CS OK Sport Onești evoluează în seria B și a început campionatul cu dreptul, câștigând în deplasare, la LPS Focșani, scor 27-21. La junioare III, toate cele 3 echipe din  județul Bacău fac parte din seria A. HC Buhuși a învins în deplasare (tot la Tecuci !!!) pe CSS Bacău cu 35-14, în timp ce CS OK Sport Onești s-a impus pe terenul celor de la LPS Suceava, scor 30-20.

Băieții încep campionatul la finele acestei săptămâni. Juniorii I de la CSSM Bacău vor evolua vineri după-amiază în deplasare, la LPS Iași, în timp ce LPS Onești joacă acasă cu LPS Suceava.  Juniorii II de la CSSM Bacău vor avea pauză în runda inaugurală, iar juniorii III de la CSSM Bacău și CSS Bacău vor disputa derby-ul local în Sala Sporturilor, sâmbătă, de la ora 10.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.