Meci frumos, rezultat viciat / Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuți 1-1 (1-1)

Aerostar Bacau - Bucovina Radauti 1Păcat că un meci frumos, peste media eșalonului al treilea, a fost stricat de arbitrajul infect al ploieșteanului Andrei Moroiță. Prima repriză le-a aparținut gazdelor, cu momente de asediu la poarta adversă, așa cum a fost între minutele 22 și 26, când mingea a refuzat să intre în poartă. Cu toate astea, băcăuanii au deschis scorul în minutul 40, când balonul a circulat pe traseul Padovei – Tismănaru – Ștefan Pavel, ultimul finalizând cu un șut la colțul lung de la 8 metri lateral stânga. Trei minute mai târziu, arbitrul le-a pus-o pe var oaspeților, după un duel pentru minge cum sunt cu zecile într-un meci, iar Zaremba a transformat, aducând egalarea.

Repriza secundă a fost una de care pe care, ambele echipe trecând pe rând pe lângă victorie. Vârfurile Aerostarului, Tismănaru și Homneac,  au ratat ocazii bune în minutele 68 și 87. De partea cealaltă, Plămadă (min. 65, lob scos in extremis de Petrache) și Stoian (șut în bară de la 18 metri în minutul 90) au semnat și ei două mari ocazii ale unei partide spectaculoase. În afara penalty-ului inventat, arbitrul Moroiță a interpretat în mod diferit duelurile pentru minge, n-a sancționat disciplinar nenumăratele faulturi ale fundașilor centrali ai oaspeților și a fost extrem de îngăduitor cu tragerile de timp. Iar dacă vârfurile Aerostarului au rămas datoare, trebuie subliniată evoluția foarte bună a mijlocașului Cristian Matei.

AEROSTAR: Petrache – Ardei, Ichim (78 R. Gheorghe), Patriche, Strat – Șt. Pavel (78 Artenie), Apostu, Padovei (54 Belecciu), Cr. Matei – Tismănaru, Homneac. Antrenor: Giani Florian.

BUCOVINA: Butnariu – Alexandru, Ciurlă, Hrimiuc, Antonesei – I. Plămadă (77 Julei), Vitu (90+3 Karavdic), Amariei (83 I. Stoian), Ieșan – Zaremba, Ionesi (59 Luțac). Antrenor: Iulian Ionesi.

Un comentariu la „Meci frumos, rezultat viciat / Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuți 1-1 (1-1)”

  1. MOROIta se lupta cu Sf. ANDREI. Si numele indica multe. Daca se spovedesc, cei din mafia extinsa a arbitrajului (mafia concentrata e la liga 1) spun cat si pe cine au furat ? Se fura PREA PE FATA in fotbalul romanesc si nimeni nu e la „Dinamo” !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.