Volei feminin / O victorie și o înfrângere pentru Știința Bacău în Belgia

Nancy - Stiinta Bacau 2Voleibalistele de la Știința Bacău au înregistrat o înfrângere și o victorie în meciurile din grupă de la turneul care se desfășoară în localitatea belgiană Frasnes-Lez-Anvaing. Joi seara, băcăuanele au pierdut în fața franțuzoaicelor de la Nancy, scor 1:3 (25-27, 25-16, 22-25, 21-25), în formula: Lorena Ciocian, Claudia Gavrilescu, Tatiana Lupu, Cristina Cazacu, Irina Radu, Loredana Filipaș, Nicoleta Manu – libero. Au mai jucat: Alexandra Badea, Alexandra Pintea și Crina Bălțatu.

Vineri după-amiază, deținătoarea Cupei României a învins în trei seturi (25-15, 25-14, 25-18) echipa belgiană VDK Gent, profesorul Florin Grapă utilizând o formulă de echipă cu o singură modificare față de ziua precedentă, Crina Bălțatu înlocuind-o pe Loredana Filipaș pe postul de universal. ”Au fost și lucruri bune, dar și mai puțin bune în jocul echipei noastre. E-adevărat că au fost primele meciuri când am jucat în această formulă, dar e cert că avem foarte mult de lucru”, ne-a declarat antrenorul principal al Științei Bacău.

Sâmbătă, de la ora 14, Știința Bacău va juca în sferturile turneului cu belgiencele de la Dauphines Charleroi. În caz de victorie, echipa băcăuană va evolua în semifinale, tot sâmbătă, de la ora 18.30, cu echipa franceză Paris Saint-Cloud, care a câștigat cealaltă grupă.

FOTO: CHRISTOPHE CHEMIN

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.