Extrasă prima din urnă, Sport Club Bacău va întâlni Craiova în 16-imile Cupei României

CSU CraiovaSorții au decis ca divizionara secundă Sport Club să dea piept cu CSU Craiova în șaisprezecimile Cupei României, acesta fiind chiar primul meci extras la tragerea la sorți. Cât despre locul de disputare a jocului, lucrurile sunt incerte. Băcăuanii vor evolua pe ”Letea” dacă partida nu va fi televizată la o oră la care să fie necesară o instalație de nocturnă. ”Mă bucur că avem ocazia să aducem la Bacău un nume important din fotbalul românesc, iar suporterii băcăuani vor avea prilejul să vadă la lucru o echipă bună din Liga I. Desigur, asta în cazul în care vom juca acasă, sper să nu fim trimiși în altă parte. Oricum ar fi, noi ne dorim să trecem mai departe, dar e clar că adversarii noștri sunt favoriți”, ne-a declarat antrenorul Cristian Popovici.

De partea cealaltă, antrenorul craiovean Emil Săndoi a declarat pentru site-ul clubului din Bănie: ”Cupa României este o competiție importantă pentru noi și ne dorim să avem un parcurs cât mai lung. Îmi pare rău însă că am fost împerecheați cu o echipă aflată la o distanță atât de mare, peste 500 km. Mai ales că acest joc de Cupă pică între deplasarea de la Ploiești, cu Petrolul, și jocul de acasă cu Pandurii. Probabil vom pleca direct de la Ploiești spre Bacău, apoi vom reveni în Bănie. Vom avea trei meciuri în șapte zile, o situație pe care dorim să o gestionăm cât mai bine, având în vedere că primează campionatul, dar ne interesează și Cupa României”.

Conform regulamentului,  dacă meciul urmează să fie televizat în direct și este programat în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

Tabloul complet al 16-imilor (22/23/24 septembrie):

SC Bacău – CS Universitatea Craiova
Unirea Tărlungeni – Petrolul Ploieşti
Universitatea Cluj – FC Steaua Bucureşti
CS Baloteşti – CFR Cluj
Unirea Brânceni – Astra Giurgiu
Bucovina Pojorâta – ASA Târgu Mureş
CS Mioveni – FC Botoşani
FCM Baia Mare – FC Voluntari
Ripensia Timişoara – FC Viitorul
ACS Berceni – CSMS Iaşi
CSM Râmnicu Vâlcea – ACS Poli Timişoara
Dacia Unirea Brăila – FC Dinamo
ASA Târgu Mureş II – Concordia Chiajna
UTA Bătrâna Doamnă – Pandurii Târgu Jiu
Rapid CFR Suceava – FC Braşov
FC Viitorul II – FC Academica Clinceni

4 comentarii la „Extrasă prima din urnă, Sport Club Bacău va întâlni Craiova în 16-imile Cupei României”

    1. Pai cum sa joace pe Municipal cand nici macar gazon nu mai e !!! Sa nu mai vorbim de restu care a ramas in paragina 🙁

  1. Municipalul??????….D-zeu sa-l ierte…..la fel si pe primar care ne tot prosteste de ceva ani ba cu stadion nou ,ba cu sala de sport europeana si pana la urma ne-am ales cu o ruina(stadionul) si o groapa ( sala de sport)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.