Handbal, Divizia A / Băieții debutează în capitală, cu satelitul vicecampioanei, iar fetele acasă cu Galațiul

CSSM Bacau - HC Dobrogea Sud (1)Se pare că oficialii Federației Române de Handbal au uitat că mai există și eșaloanele secunde de seniori, dar și-au amintit în ultima clipă (probabil ajutați de cluburi). Altfel, cum să se explice stabilirea calendarului competiției masculine cu 6 (șase) zile înainte de startul campionatului ? Dar asta nu e decât o altă ”dumă” a mandatului lui Dedu & comp. Băieții antrenați de Bogdan Voica se vor deplasa duminică, 6 septembrie, în capitală, acolo unde o vor întâlni pe CSM 2 București, iar o săptămână mai târziu vor juca pe teren propriu cu HC Farul Constanța. Primul derby pentru CSSM Bacău este programat în etapa a patra, pe 27 septembrie, acasă, cu CSU Suceava, în timp ce primul joc cu HC Dobrogea Sud va avea loc la Constanța, în etapa a șaptea, pe 18 octombrie.

În ceea ce privește Divizia A feminină, aceasta va începe sâmbătă, 19 septembrie, atunci când Știința Bacău va avea parte de un debut de foc acasă, în compania celor de la CSU Danubius Galați. Etapa a doua va avea loc imediat, pe 23 septembrie, atunci când elevele antrenorilor Costel Oprea și Constantin Hornea vor juca la București, cu Spartac.

Ar mai fi o competiție de care federalii au uitat complet: Cupa României, de care nu se suflă o vorbă. Nu a fost publicat nici Regulamentul de desfășurare și evident nici calendarul. Domnu’ Dedu, dă domnule deșteptarea la departamentul competiții. sau, cum se spunea la Barcelona ”despierta”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.