Fotbal / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 2-2, în meci amical

Amical Rapid CFR Suceava - SC Bacau 15Sport Club Bacău și Rapid CFR Suceava au terminat la egalitate sâmbătă, pe stadionul ”Letea”, cu 4 săptămâni înainte de meciul direct din campionat, care va avea loc tot la Bacău. Oaspeții au deschis scorul în minutul 8, atunci când, după o pasă greșită a lui Ursu, a urmat o centrare în careul băcăuan, de unde Enciu a înscris cu un șut plasat. Doar 4 minute mai târziu, Vraciu a egalat, cu un șut deviat din unghi. Adăscăliței și-a adus echipa în avantaj în minutul 25, cu un șut precis de la circa 8 metri, după un corner executat de Cosmin Neagu. La pauză, ambii antrenori au operat mai multe modificări, însă de înscris au înscris doar sucevenii. A făcut-o Onciu, în minutul 64, cu un șut cu exteriorul dintr-o lovitură liberă de la 40 de metri, plonjonul portarului Miron fiind tardiv și inutil. S-a terminat 2-2, la fel ca și amicalul de sâmbăta trecută cu Ceahlăul, chiar dacă băcăuanii au dominat finalul de meci.

SC Bacău: Ureche – Mihălăchioae, Lozneanu, Ursu, Drugă – Sahru, Adăscăliței, Dumitriu, C. Neagu – Vraciu, A. Pavel. Au mai jucat: Miron, Sascău, Pungă, Corban, Țuțu, Hurdubei, Grumezescu, S. Vlad, Nemțeanu, Ignea, Dima. Antrenor: Cristian Popovici.

Rapid CFR Suceava: Hânțăscu – Bălan, Ferariu, Ciobanu, Semeghin – Vrabie, Onciu, Sfrijan, Jitariuc – Aeroaiei, Enciu. Au mai jucat: Pascal, Strugariu, Tăutianu, Sandu, Golofca și Sumănariu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.