FC Bacău și Golden Kids petrec împreună de Ziua Copilului

Scoala de Fotbal FC Bacau a pornit la drum  2

Noi, cei de la Fotbal Club Bacău și ACS Golden Kids, vrem să intrăm în lumea copiilor, așa că am organizat un eveniment special! Îi vom sărbători împreună pe cei mici, așa cum merită, cu joacă, voie bună și multe, multe râsete.

Academia Fotbal Club Bacău si ACS Golden Kids sărbătoresc împreună  Ziua Internatională a Copilului, duminică, începând cu ora 10.30, la baza sportivă Green Club, acolo unde sunt așteptați aproximativ 200 de copiii, dar si părinții, precum și toți iubitorii fotbalului și handbalului. Ziua copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și iubi copiii și de ce nu de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese.

Programul de distracție include momente speciale îndulcite cu multă voie bună și asta pentru că e ziua în care copiii vor doar să se joace și să se simtă bine. Chiar și adulții se pot bucura de farmecul acestei zile, când parcă nu mai există griji, ci doar bucurie.

Ziua internaţională a Copilului” a fost menţionată prima dată în 1925, când 54 de reprezentanţi din diferite ţări au adoptat “Declaraţia pentru Protecţia Copilului”.

Cătălin Cojocaru- P.R. FC Bacău

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.