Aihan Omer: ”Lipsa aruncătorilor de la distanță și-a spus cuvântul la Știința”

Aihan OmerReporter: Încă un meci tensionat, disputat între Știința și Dunărea Călărași…

Aihan Omer: Nu cred că este vreun meci în ultimii ani jucat cu Bacăul care să nu fi fost echilibrat. Astăzi s-a dovedit că sunt două echipe puternice, două echipe care joacă handbal de calitate și cred că astăzi spectatorii au văzut un handbal frumos. Sunt bucuros că am câștigat un meci dramatic, am avut și puțină șansă pe final, dar acesta este sportul și trebuie să ne bucurăm când câștigăm și să mergem înainte când pierdem.

R.: Ce credeți că a făcut diferența în meciul de astăzi?

A.O.: Nu a fost ceva senzațional, dar noi avem jucători cu experiență mai mare și am gestionat mai bine anumite faze de joc, când am fost în superioritate, iar când am fost în avantaj am știut să ținem de minge. Și jocul Bacăului a fost unul foarte frumos, dar eu cred că lipsa aruncătorilor de la distanță și-a spus cuvântul la ei. S-a jucat foarte mult pe pătrunderi, noi am reușit să închidem bine și am câștigat.

R.: Credeți că meciul de azi merita un cuplu de arbitri mai experimentați?

A.O.: Sigur că da, iar Liga Națională nu trebuie să facă experimente, deoarece este un campionat foarte echilibrat, indiferent de cine joacă, și atunci trebuie să respectăm meciurile tari, meciurile pe muchie de cuțit. Asta a fost decizia Comisiei, ei știu mai bine, eu sunt bucuros că am câștigat.

R.: În acest moment aveți prima șansă la calificare…

A.O.: Sigur că ne dorim foarte mult să câștigăm și acasă, nu ne va fi ușor, data trecută Știința ne-a bătut pe terenul nostru, deci poate oricând să facă un meci bun. Ne vom pregăti foarte serios și mizăm foarte mult pe publicul nostru, care este un public senzațional și cred că ne va ajuta să câștigăm acasă.

R.: Pe cine ați prefera mai departe, HCM Constanța sau HC Odorhei?

A.O.: Sincer, nu mă gândesc încă la acest lucru, deocamdată mă gândesc la meciul cu Bacăul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.