Mateo Garralda: ”Marea noastră problemă a fost faza de atac”

Mateo GarraldaRep.: Așadar, Mateo, altă zi, alt meci, altă evoluție…

Mateo Garralda: Poate chiar involuție. Am jucat rău în apărare, chiar dacă, până în minutul 54, primisem doar 24 de goluri. Marea noastră problemă astăzi a fost, însă, atacul. Am irosit o mulțime de aruncări și e imposibil să câștigi în astfel de condiții, dacă nu evoluezi perfect în apărare. Așadar, am pierdut multe mingi, am ratat multe șuturi, iar apărarea n-a fost una din cele mai  bune. Nu știu de ce, eu zic că am avut o circulație a mingii destul de bună, dar n-am putut să marcăm.

Rep.: Ce crezi că s-a întâmplat azi cu Victor Vartic ? A făcut foarte multe greșeli…

M.G.: Nu pot să spun nimic rău nici despre el, nici despre Carali. Ei nu au experiența unor meciuri atât de intense, de aceea au făcut unele greșeli, care sunt scuzabile din acest punct de vedere. Nu trebuie să uităm că toți jucătorii au avut ratări.

Rep.: A avut Știința și o problemă de ordin fizic, comparativ cu echipa adversă ?

M.G.: Nu  cred, poate doar dacă ne referim la kilograme. Am discutat cu jucătorii în timpul meciului și mi-au spus că e în regulă, singurul care a avut o asemenea problemă a fost Dragoș Iancu. Să nu uităm că ne apropiasem la 5 goluri și am ratat ocazia de a veni la 4 cu 10 minute înainte de final.

Rep.: Când s-a dat și un fault în atac ciudat la Iancu…

M.G.: Da, așa e, au fost și azi decizii împotriva noastră, dar nu pot spune nimic, fiindcă noi am jucat slab. Ne se compară cu ce a fost ieri, când am avut 12 decizii greșite împotriva noastră, în condițiile în care am evoluat chiar bine, mai ales în apărare. Nu poți spune, însă, nimic despre arbitraj când joci slab.

 

4 comentarii la „Mateo Garralda: ”Marea noastră problemă a fost faza de atac””

  1. NU mai acreditati idei care nu va fac cinste domnule ziarist…altfel o sa credem ca va uitati de pomana la meciuri de handbal si nu intelegeti intotdeauna cum trebuie lucrurile…nu o mai bagati pe aia cu D Iancu care a facut fault in atac cd mingea era in alta parte…domnul iancu face cam 3-4 faulturi in atac pe meci, in prima repriza i-a tras una in fata lui fotache care a cazut cam teatral si de asta arbitrii nu l-au sanctionat pe iancu…in plus faultul acela in atac a venit dupa 3 (trei) faulturi dictate impotriva minaurului…iar cat priveste faza cu tatai si garalda…amandoi tb sanctionati…tatai cu 2 minute si garalda cu rosu (avea deja 2 minute pt un gest golanesc…i-a dat unui dintre arbitrii peste mana…) arbitrii au preferat sa inkida ochii ca sa nu-l treaca pe spaniol in tribuna si sa-l linseze lumea…

    1. Mateo Garralda trebuia eliminat doar conform regulamentului după care se arbitrează la Baia Mare, el nu a ieșit din spațiul tehnic și i-a făcut semn lui Tatai să tacă și să-și vadă de treabă. În privința lui Fotache, să-l prezinți ca victimă a lui Iancu, e o glumă nesărată. Faza cu pivotul Științei s-a petrecut exact așa cum am relatat-o. Dar comentariul acesta dovedește că nu m-am înșelat: nu există decât adevărul vostru și regulamentul vostru, ce nu vă convine, împroșcați cu noroi și venin. Ce vă deranjează pe voi cel mai tare e că a fost cineva care a putut relata exact ce s-a întâmplat la Baia Mare.

  2. Desi e prea tarziu,totusi ma bucur ca cineva(care poate relata) a vazut si crede cam ce tratamente mizerabile a primit aceasta echipa in ultimii ani incepand de la jucatori pana la antrenori si conducere din partea unor suporteri ai echipelor adverse (Constanta,Odorhei Baia Mare)si aunor arbitrii.De la inselatorie pe fata pana la cuvinte obsecene si scuipaturi.

  3. Fara comentarii baia mare ca daca jucati asa va da Dinamo cu sala de cap.In primul meci de la baia mare nu sunteti voi invingatori ci arbitrii asa ca hai m………….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.