Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 4-3 (3-0)

SC Bacau - Rapid CFR SuceavaMeci cu de toate pe „Letea”, între Sport Club Bacău și Rapid CFR Suceava: șapte goluri, întorsături de situație, plus o victorie a gazdelor; prima obținută pe teren propriu în turul play-off-ului. Deși au condus cu 3-0, băcăuanii au avut de tras pentru a se impune în fața unei echipe oaspete, schimbătoare ca vremea. Portarului suceavean Pascal i-a plouat din greu în debutul jocului. În min. 5, goalkeeper-ul de 30 de ani a dormit la lovitura liberă de la 25 metri lateral dreapta executată la colțul scurt de Cosmin Neagu, pentru ca  trei minute mai tîrziu să scape balonul șutat slab de Pungă și reluat prompt în plasă, de la doi pași, de Vraciu. Așa a început meciul de la 2-0 pentru Sport Club. Și uite așa a marcat pentru 3-0 Dumitriu în min. 17: reluînd cu latul centrarea de pe stînga a lui Vraciu. Deși sucevenii au pus stăpînire pe joc, pînă la pauză, portarul gazdelor, Miron, a avut emoții doar la devierea lui Mihălăchioae, care a riscat autogolul în min. 25.

Rapid CFR a redus din handicap la opt minute de la reluare, atunci cînd Gheorghiciuc a reluat acrobatic, din marginea careului, centrarea lui Golofca, însă echipa lui Sport Club a avut în mai multe rînduri posibilitatea de a reface diferența de trei goluri. Din păcate pentru gazde, în min. 58, Pungă l-a țintit pe Pascal din poziție ideală, în min. 74, A. Pavel nu a speculat bulevardul din fața sa, lăsîndu-se ajuns și apoi blocat de Ferariu, pentru ca în min. 80, Curiliuc să rateze tempo-ul ce i-ar fi permis un nou gol după cel marcat  la Buzău. Și dacă nu s-a făcut 4-1, scorul a devenit…3-3! Totul în mai puțin de 120 de secunde. În min. 89, noul intrat Vornicu a reluat sub transversală mingea respinsă în față de Miron, pentru ca, după numai un minut, tot el să fie faultat în careu de Dumitriu. Marinkovic a transformat penalty-ul de 3-3, însă emoțiile au continuat și în prelungiri. Adică acolo unde, după ce s-a opus salvator la capul lui Curiliuc, Pascal a fost nevoit să se recunoască învins la lovitura de la 11 metri obținută de Dumitriu la ultima fază a meciului și transformată în forță de Cosmin Neagu, omul care a deschis și închis balul nebun de pe „Letea”.

Sport Club: Miron- Mihălăchioae, Ursu (min. 62 Taban), Burcă, Drugă- Adăscăliței- Căinari (min. 55 A. Pavel), Dumitriu, Pungă- Vraciu (min. 76 Curiliuc), C. Neagu.

Rapid CFR: Pascal- Bălan, Soare (min. 51 Ferariu), Plecanciuc (min. 82 Savoaia), G. Apostol- Onciu, Sumănariu – Marinkovic, Gheorghiciuc (min. 76 Vornicu), Golofca- Buziuc.

Un comentariu la „Fotbal, Liga a II-a / Sport Club Bacău – Rapid CFR Suceava 4-3 (3-0)”

  1. Daca nu marcau ultimul gol, sigur, si Bacaul ar fi fost „luata la ochi”, in cazul rezultatelor ciudate ale celor de la Su’ceava, rezultate 1×2 / pauza-final dezbatute de FRF si DNA…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.