Florin Grapă: ”Sunt dezamăgit de felul în care am pierdut locul 3”

CSM Bucuresti - Stiinta Bacau 8Rep.: Așadar, un final nu foarte fericit de sezon, domnule profesor. Care ar fi prima dumneavoastră concluzie, la cald ? 

Florin Grapă: Dacă regret ceva, vizavi de faptul că am pierdut locul 3, este felul în care am luptat astăzi pentru această poziție. Dacă am fi jucat cum am făcut-o sâmbătă și pierdeam, era altceva. În niciun caz n-am pierdut azi din cauza arbitrajului, am pierdut din cauza mea, a echipei, cu toții suntem vinovați.

Rep.: Au fost jucătoare care v-au dezamăgit în mod special duminică ?

F.G.: M-a dezamăgit în general felul de abordare a acestui al patrulea meci. Normal că m-aș fi așteptat mai mult de la Ioana Baciu sau de la Sabina Moisa, sincer vă spun. M-aș fi așteptat, de exemplu, ca și Harelik să spună ”mă doare, dar joc”, însă asta-i viața, așa-i cu jucătorii străini. Din asta am avut de învățat, de-acum înainte o să știu și eu ce să pun în contracte.

Rep.: Cum vedeți, la acest moment, viitorul echipei Știința Bacău ?

F.G.: E o întrebare foarte grea, fiindcă acum sunt și dezamăgit și necăjit. E o vorbă care spune că viitorul sună bine, dar nu știu dacă e și cazul nostru. Nu știu ce strategie să adopt: să joc cu jucătoare românce, să aduc străine, dar de alt calibru… Nu știu…

Rep.: Atunci când tot spuneați că echipa e mai bună decât anul trecut, o făceați pentru încurajare ?

F.G.: Nu, nu, sincer vă spun. Sigur că, la momentul acesta, aș părea idiot să vă spun că echipa e mai bună decât anul trecut, dar să nu uităm că am terminat returul pe locul 1, destul de departe de celelalte echipe. Să nu uităm, totuși, că anul acesta au fost alte echipe față de anul trecut. Pot să spun că mi-au lipsit vreo două jucătoare cu elan, gen Mimi Sosa și Monika Potokar, care dădeau tonus echipei. De asemenea, ne-a lipsit Kim Staelens, nu neapărat ridicătoarea Kim, ci felul ei de abordare a meciurilor, cu alte cuvinte, ne-a lipsit profesionista Kim…

3 comentarii la „Florin Grapă: ”Sunt dezamăgit de felul în care am pierdut locul 3””

  1. Marea dezamagire a finalului de sezon ramane Baciu. Degeaba se spune ca este cea mai buna din tara pe postul ei daca exact in momentele decisive, meciurile eliminatorii, joaca cel mai prost volei de cand a venit la Bacau.
    Mi-ar placea sa vad o echipa „romaneasca”a Bacaului batandu-se cu „mercenarele” de la Blaj, Bucuresti sau Targoviste, dar din moment ce insusi Grapa recunoaste ca anul asta i-au lipsit Sosa, Staelens si Potokar, e greu de crezut ca se mai poate castiga fara straine de valoare. Cat despre daruire, poate cineva sa o uite pe Mimi Sosa?

  2. Baciu trebuie sa lucreze la mental, la gandire pozitiva si va deveni cu siguranta cea mai buna pe postul ei. Mare pacat ca nu a confirmat in play-off

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.