Fotbal, Liga a III-a / Aerostar Bacău – Bucovina Pojorâta 3-2 (3-2)

Aerostar Bacau - Bucovina Pojorata 1Aerostar Bacău și Bucovina Pojorâta au oferit vineri după-amiază o repriză extrem de spectaculoasă, în meciul ce a contat pentru etapa a 21-a a Ligii a III-a. Un joc deschis și două apărări naive au facilitat înscrierea a nu mai puțin de 5 goluri, alături de încă pe-atâtea ocazii. 

Bucovinenii, aflați pe poziția a doua a clasamentului, au început mai bine și, după ce Petrache a salvat de două ori în situație de 1 la 1 cu adversarii, Rus a înscris din 6 metri în minutul 17. Trei minute mai târziu, Patriche a egalat cu o lovitură de cap după cornerul executat de Ramon Gheorghe, iar Homneac a făcut 2-1 în minutul 27, după ce a fost servit ideal de neobositul Matei. Oaspeții au pus mingea la centru și au egalat imediat, prin același excelent Rus, însă Homneac a făcut și el dubla, cu 14 minute înainte de pauză, cu un șut plasat, care a lovit mai întâi bara din stânga a lui Turiță. După pauză, bucovinenii au dominat teritorial, dar au făcut-o steril, fără mari ocazii, așa că mânjii lui Giani Florian au obținut un succes meritat și important în cursa pentru locul 3.

Aerostar: Petrache – Șt. Pavel, Patriche, Belecciu (74 Ardei), A. Popa – S. Ichim (90+3 G. Popa), Apostu – R. Gheorghe, Cr. Matei, Artenie (59 Vl. Scânteie) – Homneac (83 Leonte). Antrenor: Giani Florian.

Bucovina: Turiță – Bolbos, Răzlog (46 Vîrlan), Prundean, Kuruc (89 Iuga) – D. Cristescu, Vl. Stănescu (66 Tivodar), Pădurariu, Colța – S. Rus, Buhăcianu. Antrenor: Bogdan Grosu.

Arbitru: Ionel Ivan (Brăila). Asistenți: Adrian Condurache (Pașcani) și Ionuț Melinte (Iași).

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.