S-a decis: Știința MD Bacău – Minaur Baia Mare în play-off !

Stiinta Bacau - Minaur Baia Mare (22)Ultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de handbal masculin a adus ultimele clarificări vizavi de disputele ce vor avea loc în play-off. Astfel, HC Odorhei a terminat pe primul loc, fiind urmată de trei echipe la egalitate de puncte: Minaur Baia Mare, Dinamo București și HCM Constanța. Conform regulamentului FRH, primul criteriu de departajare e constituit de ”rezultatul în puncte între echipele în cauză”. Astfel, în meciurile directe dintre cele 3, Minaur și Dinamo au acumulat câte 7 puncte, iar HCM-ul doar 3, drept pentru care se trece la criteriul următor, adică ”diferența de goluri în meciurile directe”, capitol la care Minaur îi este superioară lui Dinamo, pe care a învins-o la Baia Mare cu 27-20, încheind la egalitate la București 26-26. În aceste condiții, gruparea maramureșeană, proaspătă câștigătoare a Cupei României, va juca împotriva Științei Municipal Dedeman Bacău în play-off, primul meci la Bacău, pe 15 aprilie. Celelalte dispute din play-off sunt: HC Odorhei – Potaissa Turda, Dinamo București – Dunărea Călărași și HCM Constanța – CSM București.

Rezultatele ultimei etape: CSM București – Știința MD Bacău 28-28, Minaur Baia Mare – Energia Tg. Jiu 30-26, CSU Suceava – Poli Timișoara 30-30, Dunărea Călărași – Steaua 38-29, Dinamo – HCM Constanța 25-22 și Potaissa Turda – HC Odorhei 24-32. HC Vaslui a stat.

Clasament Liga Nationala handbal masculin

11 comentarii la „S-a decis: Știința MD Bacău – Minaur Baia Mare în play-off !”

  1. greu de tot cu minaurul dar nu imposibil, dar totusi sa speram ca baietii vor da tot ce au mai bun din ei si ne vor face o surpriza placuta, cred ca vom castiga la bacau la 4, 5 goluri diferenta, vom pierde la minaur la 2, 3 goluri diferenta si in meciul decisiv de la bacau vom castiga si astfel o vom elimina pe minaur, fortza stiinta

  2. Cred ca singura noastra sansa era sa jucam cu Dinamo, care este o echipa cu fluctuatii si singura dintre primele 4 care nu ne-a invins in sezonul regulat.
    Sincer, nu cred ca avem vreo sansa cu Minaur, mai ales avand in vedere atmosfera din sala lor si faptul ca pierd foarte greu la Baia Mare.
    Asta nu inseamna ca pe 15 aprilie nu trebuie sa umplem sala sporturilor din Bacau

  3. Haideti sa ne mobilizam deja …in tur e simplu,umplem sala si castigam la 2-3 goluti diferenta. avem puterea sa ne calificam,hai sa ajutam echipa…personal pot duce inca 6 oameni la baia mare la meciul retur in caz ca nu organizeaza(putin probabil) clubul ceva

  4. Nu avem nici o sansa cu Minaur, sint prea buni, ne vor spulbera. Mai ales daca ramane pacaliciul de Garalda! Afara cu spaniolul de la Bacau!

  5. Ati dat peste un adversar foarte dificil. Mult succes, daca bateti la Bacau in primul meci…aveti o sansa. Minaur este, cred eu, alaturi de Dinamo, echipa momentului.

  6. Galeria celor de la Baia Mare va fi formata din 20 de persoane,hai sa ne mobilizam si sa-i facem absolut „invizibili” sa umplem sala !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.