Volei feminin, Divizia A1 / Înfrângere în primul meci de la Târgoviște

Stiinta Bacau - CSM Targoviste 21
Campioana României a pierdut sâmbătă meciul al treilea al semifinalei campionatului, disputat pe terenul formației CSM Târgoviște. Echipa gazdă s-a impus în numai trei seturi, la capătul unui joc în care au servit din nou foarte bine, în timp ce preluarea băcăuană nu s-a situat la cele mai bune cote. Relevant este ”scorul” punctelor realizate direct din serviciu, 12-1 pentru CSM Târgoviște.

Știința a condus în primele două seturi la al doilea time-out tehnic (16-11 și 16-15), în timp ce ultimul parțial a fost dominat de gazde, care au condus cu 16-9 și 21-16. S-a terminat 3:0 (25-19, 25-21, 25-21) și CSM Târgoviște conduce cu 2-1. Meciul 4 se va desfășura duminică, începând cu ora 16.30 tot la Târgoviște.

CSM Târgoviște: Arslanbekova (19 puncte), Rucker (13), Klisura (11), Trică (7), Moldovan (4), Calotă (1), Cebic – libero. A mai jucat Horeică. Antrenor: Dragan Nesic.

Știința: Sobo (11), Lupu (7), Harelik (6), Baciu (5), Rogojinaru (4), Moisa (2), Albu – libero. Au mai jucat: Radu (4), Bălțatu (3), Novgorodchenko (1), Andrew-Wasylik – libero. Antrenor: Florin Grapă.

2 comentarii la „Volei feminin, Divizia A1 / Înfrângere în primul meci de la Târgoviște”

  1. Mai anthy , nu ai vrea tu sa antrenezi echipa si sa nu mai fie ,,mai mare rusinea” ? Sau poate aduci tu un antrenor mai valoros decat domnul Grapa si niste jucatoare mai bune decat cele care sunt acum la Stiinta si care pot castiga absolut toate meciurile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.