Fotbal, Liga a III-a / Aerostar Bacău – FC Zagon 3-1 (1-0)

Aerostar Bacau - FC Zagon 1

După două înfrângeri consecutive pe terenuri străine, Aerostar Bacău a regăsit gustul victoriei în partida de pe teren propriu cu FC Zagon. ”Aviatorii” au intrat mai greu în joc, însă, după marcarea primului gol au dominat autoritar meciul.

După ce ambele echipe au trecut de câte două ori pe lângă deschiderea scorului, băcăuanii au spart gheața în minutul 43, când Leonte a centrat în careu de pe partea dreaptă, iar Artenie a înscris cu un șut în stânga portarului. Andrei Popa a reușit să înscrie golul doi pentru gazde la prima sa atingere a balonului, după ce, la capătul unui contraatac, a primit o pasă de la Artenie. În minutul 63, Homneac a majorat scorul, Dobârceanu centrând perfect pentru acesta dintr-o lovitură liberă. Singurul gol al oaspeților a fost înscris în minutul 84 de Știrbu, care a transformat o lovitură de la 11 metri obținută de Manole. Finalul jocului a fost marcat de contraperformanța băcăuanului Ciubotaru, care a reușit să primească două cartonașe galbene în 3 minute.

Aerostar s-a impus la capătul unui joc pe care l-a început destul de greu, însă valoarea superioară și-a spus în cele din urmă cuvântul, oaspeții nereușind să mai facă față în cea de-a doua repriză.

Aerostar Bacău: Petrache – Șt. Pavel (Nuțu 79), Belecciu, Ardei, Dobârceanu, Apostu (A.Popa 46), Patriche, Gheorghe (Ciubotaru 85), Artenie, Leonte (Scânteie 65), Homneac. Antrenor: Giani Florian.

FC Zagon: A.Maxim – Ilasi, Preda, Știrbu, Tudorie, Foca, Brănescu (Manole 66), Oancea (Frangulea 62), Szekely (V.Ene 59), Hodorog, R.Negru. Antrenor: Marius Filip.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.