Fotbal, Liga a III-a / Meci cu scântei la Miroslava

Aerostar Bacau - Petrotub Roman 20A doua deplasare consecutivă din retur și a doua înfrângere pentru Aerostar Bacău. Lipsită de aportul a patru jucători (Patriche – suspendat, Ramon Gheorghe – accidentat, Artenie și Scânteie – trimiși de antrenor la echipa a doua), cu doi juniori în centrul liniei de apărare (Belecciu – născut în 1996 și Ardei – debutant, născut în 1998), gruparea băcăuană a pierdut pe terenul viceliderei seriei. După o primă repriză fără goluri, Știința Miroslava a deschis scorul în minutul 60, prin Șchiopu. Cinci minute mai târziu, Homneac a egalat, însă, după numai trei minute, Gheorghiu le-a adus din nou pe gazde în avantaj, dar a și fost eliminat, primind al doilea cartonaș galben fiindcă și-a scos tricoul de bucurie. Tudorache (min. 85) a marcat pentru 3-1, dar finalul partidei a fost marcat de două intervenții violente, ambele sancționate direct cu cartonaș roșu. A fost mai întâi băcăuanul Ichim, pentru un atac dur din spate. Apoi, în ultimul minut de prelungiri, Mario Șchiopu, cel care a mâncat o pâine albă la Sport Club Bacău, a avut o intrare mârlănească, cu crampoanele pe genunchi, asupra lui Ștefan Pavel, fiind trimis direct la vestiare de arbitru.

Aerostar Bacău a evoluat în alcătuirea: Petrache – Șt. Pavel, Belecciu, Ardei, Dobârceanu -Ichim,  Apostu – G. Popa, Leonte, A. Popa – Homneac.

Celelalte rezultate ale etapei a 16-a: FC Zagon – Cetatea Tg. Neamț 1-2, Bucovina Rădăuți – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 0-0, Ceahlăul II Piatra Neamț – CSM Pașcani 1-1, Sporting Liești – Sepsi Sf. Gheorghe 0-2 și Bucovina Pojorâta – Petrotub Roman 3-2. Aerostar Bacău ocupă locul 6 în clasament, cu 20 de puncte, iar în etapa viitoare va juca acasă, cu FC Zagon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.