Avancronică / Știința Bacău – CSM Târgoviște (sâmbătă și duminică, ora 17)

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 26Sezonul regulat a rămas undeva în urmă, a venit vremea meciurilor decisive pentru voleibalistele de la Știința Bacău. Și ar fi vremea și pentru publicul băcăuan să reînvețe drumul spre Sala Sporturilor pentru a susține cea mai performantă și mai galonată echipă a orașului. Sâmbătă și duminică, elevele maestrului Florin Grapă încep bătălia pentru al treilea titlu consecutiv. Adversara campioanei din semifinale este revelația acestei ediții de campionat, formația care a lăsat-o pe Dinamo în afara primelor 4 poziții. CSM Târgoviște e singura echipă care a câștigat la Bacău în sezonul regulat, se întâmpla chiar de Ziua Națională, atunci când formația pregătită de titratul Dragan Nesic s-a impus în tie-break. Pe 25 februarie, însă, campioana s-a revanșat și a câștigat în trei seturi la Târgoviște.

”Echipa din Târgoviște e una echilibrată, bună și vom avea niște meciuri disputate, fără ca asta să însemne că ne temem. Trebuie să facem ochii mari și să fim foarte atenți, ne va fi greu, dar ce mai e ușor pe lumea asta ?”, a declarat Florin Grapă.

”E o mare onoare pentru mine ca antrenor să-mi conduc echipa împotriva unei adversar de calibrul campioanei Știința Bacău și a antrenorului Grapă. Scopul nostru pentru această semifinală este de a fi parte a unui spectacol care să popularizeze voleiul feminin în întreaga țară”, a declarat Dragan Nesic, citat de site-ul blocaut.ro.

Așadar, dragi suporteri băcăuani, sâmbătă și duminică de la 5 după-amiază, lăsați orice altceva deoparte și haideți la sală. Avem o campioană de susținut ! Hai, Știința !

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.