Sorin Bîrză: ”În atac am fost încâlciți și dezlânați”

Sorin BirzaReporter:  Spune-ne câteva cuvinte despre meci.

Sorin Bîrză: Știam că va fi un meci foarte greu, de o săptămână tot vorbim despre acest meci. Steaua niciodată nu a pierdut un meci ușor, a stat tot timpul în meciuri până în minutul 45-50, mai ales împotriva echipelor din vârful clasamentului. Cam așa s-a întâmplat și astăzi, dar noi am avut foarte multe erori în apărare, nici poarta nu a făcut tot ce ar fi trebuit să facă și au fost mingi bune apărate de Valeriu, dar și mingi ușoare care au intrat în poartă. În atac am fost mai încâlciți, mai dezlânați, dar în cele din urmă niște acțiuni au  făcut diferența în final.

Rep.: Te-aș contrazice puțin referitor la Steaua. Ultimul meci l-au pierdut la 8 goluri acasă, cu Timișoara.

S.B.: Așa este, dar au stat în meci, au jucat, au și mulți accidentați, însă cu toate acestea ei au o linie foarte puternică la 9 metri care aruncă, aruncă, aruncă. Au fost până în minutul 48 la Constanța la un gol, până în minutul 50 la Odorhei tot la un gol.

Rep.: Le-a lipsit omul numărul unu de gol, iar Arsene a jucat pe final într-un picior. Se pare ca am bătut o echipă șchioapă.

S.B.: Arsene s-a lovit prin minutul 55, dar aceste lucruri sunt inerente. Bine că i-am bătut, bine că i-am bătut…

Rep.: Ce semnale vă dă acest meci pentru derby-ul de tradiție de la Constanța?

S.B.: Nu mai este același derby din ultimii 3 ani, deoarece și noi și ei am pierdut cam jumătate din echipă. Este adevărat că ei sunt pe locul 3, iar eu cred că diferența este făcută de jucătorii experimentați ai Constanței care nu fac atâtea greșeli ca și noi. Noi trebuie să marcăm la Constanța, deoarece principalul nostru duel de acolo va fi cu cei doi portari ai constănțenilor. Nu am nici un fel de reținere în a spune ca probabil vom arăta o apărare mult mai agresivă, vom fi mult mai atenți și colaborarea va fi mult mai bună între jucători. S-ar putea să fie și jucătorii motivați să greșească mai puțin pe faza de atac, dar duelul principal va fi cu cei doi portari. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.