Succes lejer și previzibil / Știința Bacău – CSU Medicina Tîrgu-Mureș 3:0 (25-18, 25-13, 25-17)

Stiinta Bacau - CSU Medicina Tg. MuresCampioana României a câștigat fără probleme partida de sâmbătă, cu ”medicinistele” mureșene, după un joc care a fost fidel sintetizat la final de antrenorul gazdelor. ”Am obținut o victorie destul de lejeră, la capătul unui meci în care parcă echipele au jucat știind scorul”, a spus profesorul Florin Grapă la finalul unui joc în care cele două echipe au greșit nu mai puțin de 19 servicii (11 Știința și 8 Medicina).

Primul set a fost inestetic, cu o mulțime de greșeli tehnice, printre care numeroase servicii greșite. Gazdele s-au desprins treptat, de la 8-5 la 16-9, încheind parțialul cu 25-18. Campioana a plecat ca din pușcă în setul al doilea, în care a avut 8-1, pe fondul unui serviciu bun, dar și al lipsei de inspirație a ridicătoarei Popova. Avantajul de 7 puncte s-a menținut până la al doilea time-out tehnic, după care băcăuanele s-au desprins la 24-11 pe serviciul Alexandrei Sobo, setul fiind adjudecat la 13. Ultimul parțial a fost ceva mai echilibrat în prima sa jumătate, mureșencele conducând cu 12-11, însă Știința a recuperat rapid pe serviciul Denisei Rogojinaru, meciul fiind încheiat de un as al Ioanei Baciu.

Înainte de tradiționala tombolă, voleibalistele campioane au avut parte de o surpriză plăcută, primind mărțișoare și flori de la o tânără suporteră, Ana-Maria Boboc. Marți, de la ora 17, Știința Bacău joacă pe teren propriu în Cupa CEV, împotriva polonezelor de la PGE Atom Trefl Sopot.

ȘTIINȚA: Alexandra Sobo (17 puncte), Ioana Baciu (17), Denisa Rogojinaru (7), Tatiana Lupu (6), Anastasia Harelik (5), Sabina Moisa (2), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat Tesca Andrew-Wasylik și Crina Bălțatu. Antrenor: Florin Grapă.

MEDICINA: Andreea Petra (8), Naiara Felix (8), Daniela Lupescu (6), Florentina Ivanciu (6), Roxana Iancu (2), Alexandra Pintea, Andreea Ispas – libero. Au mai jucat: Iulia Popova (2), Ioana Tomic (1) și Roxana Pintea. Antrenor: Bogdan Paul.

 

Un comentariu la „Succes lejer și previzibil / Știința Bacău – CSU Medicina Tîrgu-Mureș 3:0 (25-18, 25-13, 25-17)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.