A plecat cel mai prost transfer din istoria Științei MD Bacău, Tin Tokic

CSU Suceava - Stiinta MD Bacau 10Internaționalul italian Tin Tokic și-a reziliat joi contractul cu Știința Municipal Dedeman Bacău. După cum anunță site-ul vicecampioanei, interul stânga adus în vara trecută din liga a doua franceză, de la Besançon, a fost cel care și-a exprimat dorința de a  pleca. Unul din favoriții lui Mateo Garralda, care și-a dat acordul pentru transferul lui, Tin Tokic a avut evoluții slabe și foarte slabe la vicecampioana României. Interul stânga italian a evoluat în 20 de partide pentru Știința Municipal Dedeman Bacău, reușind un număr ”impresionant” de goluri, 22 ! A fost, probabil, cel mai slab jucător transferat vreodată de gruparea băcăuană.

Altfel, partida dintre Știința Municipal Dedeman Bacău și Potaissa Turda, din etapa a 18-a a Ligii Naționale, va avea loc sâmbătă, 14 februarie, de la ora 13, prilej cu care îi invităm pe suporterii băcăuani (atâția câți vor mai avea tragere de inimă să vină la meci) să aducă la sală câte o batistă albă, pe care să i-o arate lui Mateo Garralda la prezentarea echipelor și în timpul jocului.

5 comentarii la „A plecat cel mai prost transfer din istoria Științei MD Bacău, Tin Tokic”

  1. Stricam batistele degeaba si ne scoatem plamanii afara. Pentru CE??? La surub il doare si pe garralda si pe ciobanu si pe apostol. Sfatul meu prietenesc e sa nu mai mergem la sala pana nu se iau cu adevarat masuri radicaleee.

  2. A fi suporter înseamnă sa fii alături de echipa si la bine si la greu.
    Cu batiste sau fără trebuie sa fum alături de băieți!
    Eu nu am duc la sala pt Garralda,Voica.Armanu sau oricare ar fi pe banca.Eu ma duc pt Răducu,Ionut,Marius,Rares…cei care ne-au adus atâtea bucurii din B pana la locul 2 din tara.
    Forza Forza Stiinta!

    1. Du-te linistit pentru cine vrei. Probabil jucatorii s-au nascut invatati iar dupa micul dejun au ajuns la nivelul pe care vrei tu sa-I vezi. Trebuie sa vezi ECHIPA daca mai este.

    2. Unul din cele mai frumoase comentarii pe care le-am vazut pe sport.bacaul.ro
      Si eu impartasesc aceleasi sentimente! Asta inseamna sa iubesti cu adevarat echipa!
      Bravo, Codrin!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.