Batjocorit la Bacău de Garralda, ”Dospi” a ajuns la Reșița

Florin Dospinescu la ResitaDupă achiziționarea extremei Lucian Ignat, de la formația de Ligă Națională Potaissa Turda, liderul Diviziei A de handbal masculin, Seria B, HC Adrian Petrea Reșița mai dă o lovitură pe piața transferurilor. Având în față perspectiva promovării în Liga Națională, conducerea echipei reșițene se preocupă din timp pentru întărirea lotului. Astfel, la antrenamentul de luni dimineață a fost prezent Florin Dospinescu, extrema stângă care și-a reziliat săptămâna trecută contractul cu Știința Municipal Dedeman Bacău. Handbalistul urmează să semneze un contract cu HC Adrian Petrea, pe cel puțin un sezon și jumătate.

„Am făcut a doua achiziție în vederea participării în Liga Națională, prin aducerea unui prieten de-al meu, Florin Dospinescu, un jucător bun pe postul de extremă, nu degeaba are selecții în lotul național al României, nu degeaba a fost un jucător exponențial la Bacău”, ne-a spus antrenorul și handbalistul Adrian Petrea. ”Publicului băcăuan îi pare rău că Florin a părăsit gruparea băcăuană. Îi spun bun venit la Reșița. ne bucurăm foarte mult că am reușit acest transfer, este un transfer important care în opinia mea acoperă postul de extremă stângă, la parametri foarte mari. Sunt în curs de perfectare actele, noi ne dorim să-l ținem cât mai mult la echipa noastră. Va fi jucătorul nostru în acest retur și cel puțin un sezon în Liga Națională.“

Florin Dospinescu s-a arătat încântat de venirea la Reșița, dorind să facă performanță și cu noua sa echipă. „La mine a fost foarte simplu. Mă știu cu Adi de la Bacău, am fost și colegi de cameră, am rămas prieteni. Dorința mea a fost să plec de la Bacău, pentru că acolo, așa după am mai declarat, nu mai aveam loc. Și atunci am ales varianta de a pleca la o echipă care îmi oferă posibilitatea să joc. Nu știu de ce nu aveam loc la Știința, mai multe poate vă spune Mateo Garralda. Prea multe nu am vorbit cu el și am preferat să nu vorbesc de handbal. Nu consider că e un pas înapoi în cariera mea venirea la o echipă de Divizia A, ci un pas înainte. Am venit să ajut echipa din Reșița să fie înapoi în prima ligă, cum s-au obișnuit oamenii de aici. Cu siguranță va fi la fel cum a fost. Nu am stabilit toate detaliile contractului, poate să fie un an-doi, poate pe viață. Sunt deschis la orice. Nu banii m-au făcut, îi fac eu pe ei.“

Marian Cărăvan – REȘIȚA

 

2 comentarii la „Batjocorit la Bacău de Garralda, ”Dospi” a ajuns la Reșița”

  1. Sint din Baia Mare si vreau sa va spun ca aveti un antrenor de toata jena. Fara sa va suparati pe mine dar la meciul de duminica acest Gerralda a fost total depasit de situatie, efectiv nu stia ce sa le spuna jucatorilor. Este pacat ca o echipa frumoasa ca cea a Bacaului sa fie bataia de joc a unui mercenar spaniol, care a venit doar sa va ia banii. Cu el antrenor aveti toate sansele sa ajungeti la retrogradare. Afara cu Gerralda de la Bacau!

  2. Daca s-ar face o echipa doar cu cei plecati in ultimul an de la Stiinta cred ca aceasta echipa ar putea sa se bata cu succes la titlu. Shota, Ramba, Ghita, Dospinescu, fratii Bujor, Rusia, Novanc, Fenici, Da Silva, Sipos, Tarata. Nu doar o echipa, aproape doua!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.