VIDEO / Acești admirabili băcăuani și jucăriile lor zburătoare

Proiectul ”Hai să jucărim”, creație a Consiliului Școlar al elevilor de la Colegiul Ferdinand I a fost un succes deplin. Peste 1.000 de spectatori au fost prezenți luni seara la partida Știința Municipal Dedeman Bacău – CSM București (27-25), creând o atmosferă de vis, așa cum handbaliștii băcăuani nu mai avuseseră parte de la finala cu HCM Constanța din primăvară. După ultimul fluier al primei reprize, s-a dezlănțuit o avalanșă de jucării ce vor ajunge la copiii nevoiași din mai multe centre din județul Bacău, grație elevilor de la CN Ferdinand I. De altfel, victoria obținută de echipa băcăuană s-a datorat în mare parte publicului (adus la sală de elevii de la ”Ferdinand” și de presa pe care spaniolul ținut în brațe de conducerea clubului o disprețuiește), dar și extremelor Alexandru Tărîță (omul meciului) și Alin Câmpan, doi handbaliști de care tipul care ține loc de antrenor și-a bătut joc tot turul. Una peste alta, felicitări admirabilului public băcăuan și copiilor care vor face posibilă o minune de Crăciun pentru semenii lor năpăstuiți.

7 comentarii la „VIDEO / Acești admirabili băcăuani și jucăriile lor zburătoare”

  1. Victoria e tot ce conteaza. Totusi, va rog nu-i mai fortati pe vartic si tokic… Pe faza de atac n-au nicio treaba. Ff buni tarata si campan. Intre noi fie vorba, si voi ii dati motive lui garralda sa nu va simpatizeze.

  2. Nu trebuie să fii mare expert în handbal să-ţi dai seama de nişte lucruri evidente:
    – Nu avem scheme de joc! Ne bazăm doar pe acţiuni individuale plimbând mingea total aiurea şi pierzând-o de foarte multe ori. Nebunia asta totală de pase, dacă eşti atent, nu are nicio finalitate clară. Jucăm în speranţa că surprindem adversarul, un fel de handbal de clasele V-VIII
    – Sunt jucători total excluşi din lot care fac doar încălzirea! De ce l-ai ţine pe Dospinescu tot meciul pe bancă nu pot să ştiu. Pot să ştiu totuşi că el când va intra va fi timorat şi pot să ştiu de asemenea că Păunică e praf. Deci n-are nicio treabă, nicio treabă, se pliază perfect pe jocul claselor V-VIII.
    – De ce ai urla pe bancă asemenea unui descreierat? Plus că ţine teorii întregi după anumite faze … lasă-l frate că ce aveai de spus trebuia spus cu mult înainte.

    Azi am câştigat cu public şi cu noroc. Enorm de multe greşeli … ENORM.
    Spaniolul ăsta e antrenor cum sunt eu popă catolic …

  3. Foarte drăguț! Si ceea ce ați scris dvs este foarte frumos. Speram la mai multe activitati de. Genul si ne bucurăm ca munca noastra a fost apreciata. O seara bună!

  4. Intradevar un public minunat dar si un plus pentru brigada.sa trăiri nea puiu i ati împachetat bine.daca csm ul juca ceva arbitri riscau să se facă de cacao la tv.

    1. Mi se pare ca exagerezi. Eu n-am vazut in niciun caz un arbitraj favorabil Stiintei. Dimpotriva, cred ca au fost mai multe greseli impotriva noastra. Iar logica ultimei tale propozitii chiar n-o inteleg. Pai daca o brigada arbitreaza prost se vede indiferent cat de bine sau rau joaca echipa dezavantajata. Adica arbitrii de la meciul cu Dinamo din Cupa nu s-au facut de cacao si in situatia in care Stiinta a jucat prost si a pierdut (tot la 2 goluri)?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.