Handbal masculin, Liga Națională / Știința MD Bacău, la un pas de play-out

CSU Suceava - Stiinta MD Bacau 20Vicecampioana României la handbal masculin a stat în penultima etapă a turului Ligii Naționale și a mai căzut un loc în clasament. Știința Municipal Dedeman Bacău e doar la un loc de play-out, dar asta nu pare să reprezinte o problemă pentru conducere, foarte exigentă, de exemplu, când a fost vorba de demiterea profesorului Otto Heel, când echipa era pe locul 4. CSU Suceava a remizat acasă cu HCM Constanța, în timp ce CSM București pare a fi alintata arbitrilor, care le-au netezit victoria cu Poli Timișoara. Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo și a împins echipa băcăuană pe ultimul loc care duce în play-off. Dar dacă prezidentul Dedu a zis că singura echipă în regres e HCM Constanța, trebuie să-l credem, nu? Știința e într-un progres ascuns, neînțeles de toți profanii, ci doar de adevărații experți în ale handbalului. Rezultatele etapei a XII-a a Ligii Naționale: Potaissa Turda – HC Vaslui 25-25, Dunărea Călărași – Energia Tg. Jiu 27-22, CSU Suceava – HCM Constanța 27-27, Minaur Baia Mare – HC Odorhei 23-24, Dinamo – Steaua 26-27 și CSM București – Poli Timișoara 31-30.

Clasament Liga Nationala handbal masculinEtapa a XIII-a: Steaua Alexandrion București – Dunărea Călărași (21 noiembrie, ora 17), Energia Tg. Jiu – Minaur Baia Mare, Poli Timișoara – CSU Suceava, HC Odorhei – Potaissa Turda (26 noiembrie, ora 17.30), Știința MD Bacău – CSM București (8 decembrie, ora 18) și HCM Constanța – Dinamo București (8 decembrie, ora 19.45). HC Vaslui stă.

 

7 comentarii la „Handbal masculin, Liga Națională / Știința MD Bacău, la un pas de play-out”

  1. otto a zburat dupa eliminarea din cupa challenge, sa vedem ce se intampla in cazul in care ne scoate dinamo din cupa romaniei si holstebro din ehf. Saptamana aia va fi decisiva, daca nici atunci nu se ia o decizie, inseamna ca nu se doreste.

    1. Pai ce jucatori sa mai plece, ca si asa nu mai avem cu cine juca. Tot au plecat de asta vara. Intai sa mai vina vreo cativa si apoi sa vorbim de plecari.

  2. Domnul gazetar si bacaul tot alintata de arbitri a fost .cativa anisori.E păcat că o dati asa nesportiv

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.