Florin Grapă: ”Nu ne-am putut pregăti pentru un serviciu ca al coreencei Kim”

Florin GrapaAntrenorul campioanei României și-a exprimat regretul pentru înfrângerea de pe teren propriu cu Fenerbahce Istanbul și a precizat că nu a avut soluții de a-și pregăti jucătoarele pentru servicii de genul celor expediate de Yeon-Koung Kim. Florin Grapă: ”Am început cu stângul această campanie de Champions League. Am avut neșansa să întâlnim o echipă foarte bună. Joci, și-ți vine o jucătoare și-ți face 10 puncte din serviciu. Noi ne antrenăm cu serviciile noastre, nu știm cum să aducem o jucătoare din asta să ne pregătim serviciul. Am chemat și băieții la antrenament și nu ne-am antrenat corespunzător. Știam că o au pe coreancă care servește foarte bine, i-am chemat special la antrenament, dar sunt departe de ce servește jucătoarea din Coreea. Trebuie să mai lucrăm la psihic. Sincer, regret rezultatul. Dacă ar fi fost tot 3-0 dar s-ar fi jucat tot meciul ca în setul 3, poate ar fi fost altă impresie. Emoția le-a turnat plumb în picioare jucătoarelor noastre. Ar trebui să câștigăm la Nantes sau să pierdem 2-3 și acasă cu Nantes să câștigăm 3-0 sau 3-1 și să încercăm să câștigăm la Baku, dacă vrem să rămânem în cărți. Astea-s calculele matematice. Mi-e teamă puțin, am nimerit într-o grupă echilibrată. Îmi pare rău, dar asta nu înlocuiește înfrângerea. Am suferit la preluare, sunt alte servicii în Champions League.” 

 

2 comentarii la „Florin Grapă: ”Nu ne-am putut pregăti pentru un serviciu ca al coreencei Kim””

  1. Grapone..e palaria prea mare…pt. orice echipa actuala in tara…dar…ramane un DAR ca v-am vazut in aceasta competitie….
    Hai Stiinta!

  2. Nu poti construi o echipa in campionatul nostru care sa lupte cu asemenea adversari, atat din cauza regulamentului dar mai ales din cauza nivelului scazut al campionatului. Hai Stiinta!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.