Fotbal, Liga a III-a / Aerostar Bacău – Petrotub Roman 4-2 (1-0)

Aerostar Bacau - Petrotub Roman 18Aerostar Bacău a obținut vineri cea de-a patra victorie a sezonului, în fața romașcanilor de la Petrotub. După o primă repriză controlată de oaspeți, băcăuanii au intrat la cabine în avantaj datorită golului reușit de Edi Tismănaru în minutul 28. Repriza a doua a fost una nebună. Drugă a egalat în minutul 54, dar, un minut mai târziu, căpitanul ”aviatorilor”, Ciprian Dobârceanu, a înscris un ”golazo” din propria jumătate de teren. Artenie a făcut 3-1 în minutul 59, dar, imediat după aceea, Costin Lupu a înscris în propria poartă și a redus din diferență. Edi Tismănaru a finalizat cu brio un contraatac în minutul 89 și a trecut toate punctele în contul gazdelor. Un cadou frumos pentru Valerian Voicu, căruia îi urăm și noi ”La Mulți Ani !”. 

AEROSTAR: Petrache – Pavel, Patriche, Măgirescu, Lupu (64 Vl. Scânteie), Apostu, Ichim, R. Gheorghe (71 Leonte), Artenie, Dobârceanu, Tismănaru (90+1 G. Popa). Antrenor: Giani Florian. 

PETROTUB: Dornescu – Stahie, Carnariu, Petrila, Rotariu, Alexandru (61 Pîntea), Țapu (67 Tofan; 82 Damian), M. Popa (75 Talpalariu), Drugă, Întuneric, Gafița. Antrenori: Valentin Avădanei și Iosif Susanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.