Volei feminin, Champions League / Florin Grapă nu va lipsi de la nicio deplasare a Științei Bacău

Florin Grapa cu Cupa Romaniei
Antrenorul campioanei României la volei feminin a spus la conferința de presă de luni că nu va lipsi de la niciun meci pe care Știința Bacău îl va disputa în deplasare în Champions League. În pofida proverbialei sale fobii față de călătoria cu avionul, Florin Grapă va zbura, probabil, în Azerbaidjan, acolo unde îi va fi practic imposibil să se deplaseze cu autoturismul. Știința Bacău a jucat în februarie 2011 la Baku, cu Igtisadchi, iar Florin Grapă a rămas acasă, echipa fiind condusă de pe margine de ”secundul” de la acea vreme, Melu Manta. Nu același lucru se va întâmpla la partidele de la Nantes și Istanbul, acolo unde antrenorul băcăuan se va deplasa cu mașina.

În altă ordine de idei, Florin Grapă a comentat și vizavi de faptul că echipa campioană nu are un public numeros la partidele de pe teren propriu. ”Probabil că nu lucrăm foarte bine la capitolul promovare, lucru care ține de mine, și voi încerca să îmbunătățesc acest aspect. Pe de altă parte, poate că lumea nu iubește atât de mult voleiul, ori s-au obișnuit că oricum câștigăm pe teren propriu, aici mă refer la campionat. În orice caz, trebuie să facem eforturi pentru a aduce publicul la sală”, a declarat tehnicianul echipei campioane.

L-am întrebat pe Florin Grapă și care este motivul pentru care ultimele două meciuri de pe teren propriu din Champions League (14 și 21 ianuarie 2015) au fost programate de la ora 17. ”Noi ne antrenăm zilnic de la 17 la 19 și am vrut să-mi creez un avantaj jucând la orele la care mă antrenez”, a răspuns antrenorul Științei Bacău.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.