Fotbal, Liga a II-a / Academica Argeș – Sport Club Bacău 2-1 (1-0)

Academica Arges - SC Bacau  2Sport Club Bacău a suferit sâmbătă cea de-a patra înfrângere stagională, de data aceasta pe terenul echipei pregătite de antrenorul care a promovat-o pentru a fi dat afară după aceea, Marius Baciu. Băcăuanii n-au fost departe de un rezultat bun, însă,

ca de obicei în acest an, au primit gol pe final și se întorc acasă cu tolba goală. Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 5, prin Pușcaș, cu un șut din afara careului. Sport Club a egalat în minutul 71, datorită golului reușit de Lozneanu, cu capul, însă argeșenii au înscris din nou, în minutul 81, prin Chițu, trecându-și în cont toate cele trei puncte.

Academica: C. Lungu – St. Stancu, Viţelaru, Fl. Popa (76 A. Nițu), Popovici – Cr. Puşcaş – Venţer, Ispir, Olariu, Tătar (60 S. Chițu) – Vl. Rusu (68 H. Kone). Antrenor: Marius Baciu.

SC Bacău: Petrariu – Mihălăchioae, Adăscăliţei, Lozneanu, Luncanu – Strugariu (60 Pungă), Taban, L. Dumitriu, Hurdubei – B. Rusu (76 Vraciu), B. Ungureanu (63 Curiliuc). Antrenor: Cristian Popovici.

Celelalte meciuri ale etapei a X-a: Farul Constanța – CS Balotești 2-0, FCM Dorohoi – Săgeata Năvodari 0-2, Gloria Buzău – Unirea Slobozia 1-0, CF Brăila – ACS Berceni 3-0. Partida FC Voluntari – Rapid CFR Suceava a fost amânată pentru duminică, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Sport Club Bacău a căzut din nou pe locul 10, cu 8 puncte, iar în ultima etapă a turului, care va avea loc sâmbătă, 1 noiembrie, va juca pe teren propriu cu FC Voluntari.

FOTO: ANDREI ZEVEDEI

Un comentariu la „Fotbal, Liga a II-a / Academica Argeș – Sport Club Bacău 2-1 (1-0)”

  1. De 2 ani se spune ca se doreste promovarea. Bani s-au dat ca pentru promovare. I-a papat lupul. Desi se stia ca nu e infrastructura de liga 1. Nu stiu daca a mai fost o echipa din serie cu mai multi bani decat Bacaul. Cel putin, pe hartie. Au mai fost si campanii electorale si alte „probleme”. Jucatorii, asa cum sunt ei, n-au avut, in vara, un cantonament normal. Se simte acum. Tase a fost antrenorul potrivit pentru a nu promova, dar pentru a „toca” banii primiti de la organele locale. Marius Baciu nu a fost bun la Bacau, dupa promovare, dar pentru altii e bun, dupa cum se vede… Singurele lucruri bune, venirea lui Vraciu pentru a vindeca echipa, venirea lui Punga pentru a putea plati jucatorii; apoi, Poenaru le poate spune cum trebuia sa fie un cantonament in poiana, iar Gireada sa le aminteasca ca au fost tauri furiosi… Inaintea lor, „Ni codim”, se pare, nu a fost incurajator.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.