Handbal masculin / Bogdan a câștigat duelul fraților Voica

Stiinta 2 Bacau - CSM 2 Bucuresti  17Eliodor Voica a revenit în Bacău ca adversar al Științei, deocamdată în Divizia A, în calitate de antrenor al ”satelitului” celor de la CSM București. O echipă foarte tânără, în care se regăsesc și câțiva dintre băimărenii care au cucerit astă-vară titlul de campioni la juniori II chiar în Sala Sporturilor din Bacău. De partea cealaltă, Bogdan Voica a beneficiat de aportul a trei jucători de la prima echipă (Erhan, Tărîță și Carali), context în care gazdele au controlat partida de la un capăt la altul. La Știința II au evoluat, pe rând, toți juniorii II, care au și înscris de 7 ori.

ȘTIINȚA MD II BACĂU – CSM II BUCUREȘTI 39-32 (23-17)

ȘTIINȚA II: Bobeică, Erhan, Rusu – Rață (11 goluri), Moisă (11), Hanțaru (4), Carali (4), Tărîță (3), Cotinghiu (2), Broască (2), Liță (1), Atănăsoaei (1), Doboș, Suciu, Ionescu, Oancea. Antrenor: Bogdan Voica.

CSM II: Hîrdan, Cotojman – Lupșe (8), Voicu (6), Dragon (3), Ștefănescu (2), Ungureanu (2), Patrichi (2), Cristea (2), Dascălu (2), Guță (1), Bădescu (1), Palfi (1), Butnaru (1), Barbu (1), Bizău. Antrenor: Eliodor Voica.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

Un comentariu la „Handbal masculin / Bogdan a câștigat duelul fraților Voica”

  1. FELICIT ECHIPA DIN BACAU PT SPORTIVITATE SI FAIR PLAY, ORGANIZATORII DE COMPETITII DIN BACAU PT CURATENIA SALII SI ATMOSFERA CREATA IN TIMPUL JOCULUI !!!
    FELICITARI SI ADMINISTRATORILOR ACESTUI SITE !!!
    BRAVO DOMNILOR !!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.