Handbal masculin, Liga Națională / Tolea Bulov și Roman Zacaciurin au bătut liderul !

Anatoli Bulov
Meciul-vedetă al etapei s-a disputat luni seara, la Călărași, între Dunărea lui Aihan Omer și lidera Minaur Baia Mare. După un început echilibrat, maramureșenii s-au desprins la 8-6 în minutul 20, gazdele au trecut la jocul cu doi pivoți pe finalul primei reprize, iar la cabine s-a intrat la egalitate, 11-11. Repriza secundă s-a disputat aceleași coordonate de echilibru, cu ex-băcăuanii Anatoli Bulov și Roman Zacaciurin în prim-plan. Împinși de la spate de o sală arhiplină (se pare că se poate umple o arenă chiar și luni seara), călărășenii au avut un final excelent și i-au administrat liderei a doua înfrângere a sezonului.

DUNĂREA CĂLĂRAȘI – MINAUR BAIA MARE 26-23 (11-11)

DUNĂREA: Brazhnyk, Andrei – Șania (9 goluri), Bulov (6), Zacaciurin (3), Gavriloaia (3), P. Gurkovsky (2), Mitrea (1), Kumogorodsky (1), Nicolae (1), Tsap, Șoldănescu. Antrenor: Aihan Omer.

MINAUR: Tatai – Milas (4), Chavez (4), Bera (4), Stegavik (3), Eklemovic (3), Malmagro (1), Mihai (1), Pribanic (1), Grasu (1), Popescu (1), Fotache, Sabou. Antrenor: Lars Walther.

Etapa a VIII-a a Ligii Naționale de handbal masculin a adus prima înfrângere a celor de la HC Odorhei. După ce au scăpat ca prin urechile acului de un eșec în meciul cu Știința Municipal Dedeman Bacău, harghitenii au pierdut fără drept de apel la CSM București. După două înfrângeri la limită și una la masa verde pe teren propriu, CSU Suceava a obținut prima victorie în fața fostului ei antrenor, Leonard Bibirig. Una peste alta, a fost o etapă favorabilă pentru echipa băcăuană, care s-a apropiat la 4 puncte de primul loc, egalând la puncte pe HC Odorhei.

Rezultatele complete ale etapei a VIII-a: Dinamo București – Potaissa Turda 26-20, Știința MD Bacău – Energia Tg. Jiu 26-21, CSU Suceava – HC Vaslui 30-27, Poli Timișoara – Steaua Alexandrion București 22-24, CSM București – HC Odorhei 27-20 și Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare 26-23. HCM Constanța a stat.

Clasament Liga Nationala handbal masculin

Etapa a IX-a: Steaua Alexandrion București – Știința MD Bacău (miercuri, ora 16.45), HCM Constanța – Poli Timișoara (joi, ora 18), Potaissa Turda – Dunărea Călărași (sâmbătă), HC Vaslui – Dinamo București (sâmbătă, ora 18), HC Odorhei – CSU Suceava (sâmbătă, ora 18) și Energia Tg. Jiu – CSM București (sâmbătă, ora 18). Minaur Baia Mare stă.

4 comentarii la „Handbal masculin, Liga Națională / Tolea Bulov și Roman Zacaciurin au bătut liderul !”

  1. Noi nu am reusit sa.i tinem la echipa pe cei doi dar nici nu au fost ochi pt Sania. Problema veche in curtea noastra.

  2. normal ca ei stiu sa aduca lumea la sala … un oras mic, fara cine stie ce perspective , si totusi lumea vine la sala … poate invata si ababei sau cine e la conducerea djst de la ei cum 3 lei * sala plina > 10 lei * sala pe un sfert plina.

  3. calarasul este un oras mic insa frumos!!!speram ca toti stranierii sa se simta bine aici! le multumim ca ne ofera spectacol de fiecare data ! multumim si d-lui Aihan Omer pt alegerile pe care le a facut in ceea ce priveste echipa! din aceasta cauza este sala plina…
    a propos, intrarea este 5 lei…de multe ori nu mai avem voie sa intram pt ca este full! nu cred ca ar fi o problema cu 10 lei intrarea la cata euforie este in sala! dezamagire totala cand este sfarsit de sezon…..acum ca am luat si cupa vasluiului…..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.