Volei feminin / O victorie și două înfrângeri pentru campioane la Cupa Blajului

Volei Alba Blaj - Stiinta Bacau 4

După ce s-a clasat pe locul al treilea la turneul din localitatea belgiană Frasnes-lez-Anvaing, Știința Bacău a evoluat de vineri până duminică la Cupa Blajului, unde a înregistrat o victorie și două înfrângeri, ambele în cinci seturi. 

În prima zi, echipa pregătită de Florin Grapă a trecut la pas de CSU Medicina Târgu Mureș, scor 3-0 (25-17, 25-19, 25-14). Campioana a jucat în alcătuirea: Sabina Moisa, Ioana Baciu, Alexandra Sobo, Tatiana Gheorghiţă, Anastasiya Harelik, Denisa Rogojinaru şi Mihaela Albu (libero). Au mai jucat: Olena Novgorodchenko, Irina Radu, Alexandra Badea, Crina Bălţatu şi Yuliya Stoyanova.

În cel de-al doilea joc susținut la Blaj, băcăuanele au cedat în 5 seturi în fața gazdelor de la Volei Alba. Blajul a luat primele două seturi, Știința a egalat la 2, însă echipa gazdă s-a impus în tie-break, câștigând în final cu 3-2 (25-19, 25-14, 20-25, 19-25, 15-9). În acest joc, pentru echipa campioană au evoluat: Sabina Moisa, Ioana Baciu, Alexandra Sobo, Tatiana Gheorghiţă, Anastasiya Harelik, Denisa Rogojinaru şi Mihaela Albu (libero). Au mai jucat: Olena Novgorodchenko, Yuliya Stoyanova şi Alexandra Badea.

Duminică, Știința Bacău a jucat împotriva unei alte viitoare pretendente la titlu, CSM București. Formația din capitală a câștigat primele două seturi la 22 și la 21, băcăuanele au revenit și au egalat situația la seturi, dar au pierdut din nou tie-break-ul. CSM București – Știința Bacău 3-2 (22, 21, -19, -21, 7), formația pregătită de Florin Grapă jucând cu: Sabina Moisa, Ioana Baciu, Alexandra Sobo, Tatiana Gheorghiţă, Anastasiya Harelik, Denisa Rogojinaru şi Mihaela Albu (libero). Au mai jucat: Yuliya Stoyanova, Olena Novgorodchenko şi Irina Radu. Trofeul a fost câștigat de Volei Alba Blaj, care a obținut 3 victorii: 3-2 cu Știința și cu CSM București și 3-0 cu Medicina Tg. Mureș.

”A fost un turneu foarte bun pentru noi, fiindcă ne-a arătat ce lipsuri avem și ce reglaje trebuie să mai facem. Nu m-au interesat rezultatele, însă pot spune că am jucat mai bine decât la turneul din Belgia. Nu am motive să mă impacientez, de-acum înainte urmează să lucrăm mai mult pentru stabilirea relațiilor de joc”, ne-a declarat antrenorul Florin Grapă.

FOTO: DRAGOȘ BASARABA (BLAJ)

Un comentariu la „Volei feminin / O victorie și două înfrângeri pentru campioane la Cupa Blajului”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.